DyTik Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Podle nadpisu se ptám : Kde koupit Blu-ray filmy včetně CZ dabingu levně ? Klidně i zahraniční stránky ,na E-bay nevidím jestli je to včetně CZ dabingu nebo ne.. na amazonu to samí ,většinou anglický.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leonell Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Koukni sem: http://www.dvdedice.cz/blu-ray-filmy/?price=DO_199 Ale zkušenost nemám - chtěl jsem koupit Kvasku na stánku a nikde, kde jsem se ptal, to neměli (většinou se ptali, co je to to "bluraj"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No, ze zahrnaičí bych to nekupoval - většinou to nemá ani CZ titulky, které bych já radši než dabing. Hledal jsem, ale nenašel, a často by ses musel zeptat obchodu (nabízejícího), jestli má CZ dabing - a asi ti to ani většina lidí neřčekne, protože to nebude vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 zkus to přes www.heureka.cz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Díky všem ,ale nechci dávat 300 + za filmy :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 O Slovensku asi informácie nebudú? Zháňam tiež nejaký bazarový obchodík kde by mohli mať originálky Blu-ray. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Zkus se bud tady, nebo prez A.u.k.r.o ozvat uzivateli Gulfstrem. Ten taha BR filmy jedine s CZ dabingem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DyTik
Podle nadpisu se ptám :
Kde koupit Blu-ray filmy včetně CZ dabingu levně ?
Klidně i zahraniční stránky ,na E-bay nevidím jestli je to včetně CZ dabingu nebo ne..
na amazonu to samí ,většinou anglický..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.