Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výměna mechaniky za jinou


Recommended Posts

Musí se xbox rozmontovat, připojit mechanika k PC a vyčíst z ní klíč. Popřípadě se musí celá mechanika rozmontovat a složitěji přečíst klíč... musí mít člověk trochu zkušeností

Nicméně mám pocit, že od posledního updatu dashboardu už umí xbox detekovat výměnu mechaniky. Prohození za stejný typ by neměl být problém, ale jak se tam dá jiná, tak to pozná ban je na spadnutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nechapu co ti po muze, ten neflesnuty nefunguje ci co (RROD ci neco takeho?)? Jelikoz flesnuty xbox znamena, nahrany jiny FW v mechanice nez original, takze s flesnuteho (sice ti je nenic kdyz nejede mechanika) vydelas mechaniku a das tam tu z toho neflesnuteho, tak to bude uz zase jen neflesnuty. To je lepsi ho toho neflesnuteho nahrat FW lt 1.1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klasicka verzia Xbox360:

Prehadzovanie mechanik (akejkolvek) je na 100% funkcne.

Nastane iba problem, ak do Xbox360, kde povodne bola LiteOn mechanika vlozis Samsung = nenacita ti AP 2.5 hry.

Ako sa to robi ?

Z povodnej mechaniky vycitas udaje a vlozis do mechaniky, ktoru chces mat v Xboxe. Nic viac.

K otazke:

Ak by si do X360 vlozil akukolvek inu mechaniku (aj flashnutu) a nie je sparovana s danym Xboxom, tak ti neprehra ziadnu hru, iba film :-)

Xbox360 Slim:

Prehadzovanie mechaniky (samozrejme aj sparovanie klucov) je mozne pri akejkolvek verzii, ale iba do verzie Dashboardu 9199 (citaj blizsie podrobnosti).

Blizsie podrobnosti:

Ak mas Dashboard viac ako 9199 a mechaniku 9504 vymenenu za mechaniku zo starsej verzie Xbox360 = plne funkcna.

Ak mas Dashboard viac ako 9199 a mechaniku 0225 vymenenu za mechaniku zo starsej verzie Xbox360 alebo mechaniku 9504 = nekominukuje!!!

Ak mas Dashboard viac ako 9199 a mechaniku Hitachi vymenenu za mechaniku zo starsej verzie Xbox360 alebo mechaniku 9504, 0225 = nevieme co sa stane, lebo nevieme vycitat udaje z Hitachi mechaniky.

Mechaniky sa daju zohnat, osobne mam 9504ky, aj LiteOn 7/8/9 co su najspolahlivejsie mechaniky.

Edit:

Samozrejme, ale v tejto teme sa riesi vymena mechaniky a jej komunikacia s Xbox360 a nie manualna vymena optiky (cocky).

Mato

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vetsinou tyto opravy resim vymnenou laseru nikoliv mechniky, pripadne jeho serizenim. Dnes neni problem sehnat i laser do mechnik SLIM. Je to nejbezpecnejsi a nejlevnejsi zpusob opravy !!!!

linuxíku, spousta lidí zde si pod pojmem "nejde mechanika" představuje každý úplně něco jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prave, je spousta zavad mechniky :) At zpusobenych neodbornym zasahem do SW ci HW. :) Nejlepe je presne popsat zavadu :)

ne, nepochopil jsi to...

hodně lidí ma starý flash, nejdou mu nové hry a sdělí mi následující informaci ... "odešla mi mechanika", nebo "přestala mi načítat mechanika", někdo se vyjádří velmi neobratně, takže je potřeba tyto informace mnohokrát páčit, místo určování ukvapených závěrů.

Je potřeba, aby se dotyčný vyjádřil a upřesnil pojem - "NEJEDE MI MECHANIKA" to znamená....

kdy mu přestala fungovat a jakým způsobem, nebo v jakém případě dotyčnému nefunguje. Psal mi PM, ale konkrétní odpověď jsem ještě nedostal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 years later...

Zdravim, hledam jak ocas mam nefunkcni lite on a mam novou jsem amater, potrebuju prehodit klice, laser je dobry, deska je v haji. Zvladnu to doma vycist a prehodit do nove mechaniky? Jde to tak, ze bych napajel mechaniku z boxu a prepojil pres redukci sata to usb mechaniku k pc, sorry, jestli je to nesmysl.. Nebo se bez nejakeho kitu na propojeni s pc s napajenim neobejdu diky a jestli je to fakt nesmsl tak smazte a nekamenujte.. Pripadne nejaky flasher s ostravy, frydku? Pripadne jde poslat jen puodni a novou mechaniku flasherovi? Diky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu