Jump to content
  • 0

Windows 7 > Explorer.exe

Question

Posted

Ahoj, už nevím kam se mám obrátit, tak snad se tu najde někdo kdo se vyzná a poradí mi. Mam OS : Windows 7 Ultimate 64BIT SP1 ,stahoval jsem si z Deviantartu Téme pro Windows 7 , ačkoliv bylo pro 32Bitové verze, a ja prepsal soubory, Explorer.exe , ExplorerFrame.dll, které sem si nezalohoval , a ted kdyz zapnu PC, tak se mi zozbrazí černá obrazovka, zadne ikony, zadna lista proste nic, mrtvo, pres spravce uloh, se dostanu na internet a to sem rád, zkousel sem obnovu systemu, nefunuje, googlim sem co to dalo a nic, i prikazy sfc /scannow , nezabraly, stahoval sem jine explorer.exe a porad nic, v Pc mám hodne dat a tak dále, dalo mi to moc prace a Resintall se mi zda surovej, nevíte nekdo jak na to ? Na netu sem toho vycetl dost, ale preklad z Googlu tomu moc nedá, diky za napady.. co a jak.. :))¨

EDIT: Nenabehne plocha ani v nouzovem rezimu, a obnoveni adresarovich soboru take nezabralo. :/

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Můžeš vyzkoušet startup repair pomocí instalačního CD, ale nevim jak to v tomhle případě pomůže, protože podle toho co píšeš to vypadá, že windows nabootujou.

edit: po startu win máš teda jakoby černou plochu, ale nějakým způsobem můžeš s win pracovat? Pokud jsem to teď dobře pochopil, tak to vypadá jenom na chybu vzhledu.