Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vyhlídl jsem si PC - Mam jít do něho ?


Rendys

Recommended Posts

Zdravim lidi :)

Jelikož jsem brutální GAME PLAYER , tak schánim nákej brutální herní PC .. :) jenže co já se vyznám v počítačích ? Ne ! :D Tak jsem si našel jeden PC a chtěl bych se zeptat jestli se vyplatí ho vzít .. jestli bych na něm rozjel ty nejnovější hry na full grafiku bez sekání jako např. Call of Duty Black Ops .. World of Warcraft Cataclysm atd.. :)

HAL3000 DIGIGAME

PC pokojíček pro nejnáročnější hráče. Tato PC sestava uspokojí všechny náročné hráčské požadavky. Díky dvoujádrovému procesoru Intel Pentium E5700 3 GHz a špičkovému 22" LCD monitoru BENQ si můžete naplno vychutnat i nejmodernější počítačové hry. Výkon sestavy dále podporuje grafická karta Radeon HD 5450 s 1 GB vlastní pamětí. Špičkový PC set doplňují multifunkční tiskárna HP DeskJet 2050, webkamera, sluchátka, gamepad a výkonné reproduktory.

Procesor (frekvence) - Intel Pentium E5700 3GHz

Operační paměť - (RAM) 8GB

Pevný disk - 1.500GB

Grafická karta - Radeon HD 5450 1 GB DDR3 DVI

Mechanika - DVD+-R/RW/RAM

Monitor - BENQ G2220HD

Úhlopříčka - 22,00"

Rozlišení - 1920 X 1080

Webkamera - ano

Síťový konektor - ano

HDMI - ano

WIFI - ne

Bluetooth - ne

Zvuková karta - ano

Typ zvukové karty - 7.1

Výstup na sluchátka - ano

vstup na mikrofon - ano

Ostatní periferie - gamepad, repro,tiskárna,sluch

Operační systém - Windows 7 Home Premium

klávesnice - ano

myš - ano

CENA - 18.999 KČ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jako rozjedeš na tom nynější hry (některý ne na max) ale za rok budeš muset upgradovat. V tom případě bych volil spíš tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=84702

jinak nevím to určitě ale pokud by si na alfacomp napsal aby ti ho i smontovali tak to za nějakej poplatek udělají, možná je to blbost ale zkusil bych to, přece jen je lepší se zeptat a mít za stejnou cenu sestavu na další 2 roky než mit za ty penize pofiderní sestavu na které ti už ted nepojede vše na max...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem na to patlal no :D Jako všechny ty součástky vim k čemu jsou a kam patřej atd.. jen bych měl asi problém s drátama .. takže když koupim tohle - http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_170C0114MD0116KZ010WXU0113RD01116S010QLH010F9H010XBV01 už nic víc teda kupovat nemusim ? Všechny dráty atd.. v tom jsou ? Já v podstatě klávesnici i myš .. s tim jsem spokojenej mam herní oboje .. s obrazovkou jsem taky spokojenej takže asi koupim jen tu bednu novou no :) a se*u na ten celej set kde jsou i takový patlaloviny jako repráky , myš atd... každopádně fakt díky kluci :) pomohli jste a jsem rád , že jsem sem napsal a jsem teda pro koupení jednotlivých částek a sestavit sám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave dratu tam moc neni spis kabelu :D a co potrebujes je v manualech (kabely tak max na tlacitko power/reset,ide/sata,vetracek,napájéní) opravdu nic těžkého kupoval sem soucastky at mi je kamos posklada a nez prijel jsem si to po hodine sestavil sám (navíc MANUALY maj obrázky ;) :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tím všechno myslíš hry na max, tak mi ukaž Metro 2033 na max a uvidíme :D jinak normálně tam asi spustíš všechno, ale na max s min 25 FPS toho moc nejnovějšího nebude.

Edit: za 20k se dá postavit slušný pc, který zvládne všechny dnešní hry, ale bez monitoru a dalších věcí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu