Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

20 her pro stávající majitele 3DS v CR zdarma


romeno

Recommended Posts

  • Moderators

Zdroj tisková zpráva :

Konzole Nintendo 3DS se v pátek 12.8.2011 oficiálně přecení a zákazníci, kteří již konzoli Nintendo 3DS vlastní získají 20 her zdarma skrze Nintendo Ammbassador program dostupný v nejnovějším updatu konzole

Nintendo Europe oznámilo snížení maloobchodní ceny pro konzoli Nintendo 3DS. Cena by se měla snížit zhruba o třetinu ceny stávající a to již příští pátek 12.8.2011. Finální cena bude každopádně vždy záležet na jednotlivých prodejcích.

V obchdě GAME (www.gamecz.cz) bude za 4 490,-

Již mnohokrát Nintendo snížilo prodejní cenu u svých videoherních zařízení, ale ještě nikdy v celé historii se tak nestalo 6 měsíců po oficiálním vydání nové konzole. Nintendo si nesmírně váží svých fanoušků, kteří konzoli Nintendo 3DS podporovali a v uplynulých měsících si jí pořídili a proto všem kteří již konzoli vlastní nabídnou 20 HER KE STAŽENÍ ZDARMA.

Nintendo Europe nabízí exkluzivní tzv. Nintendo 3DS Ambasador Programme pro zákazníky, kteří si konzoli pořídili nebo ještě pořídí za původní cenu. Tito zákazníci budou mít jedinečnou příležitost si zdarma stáhnout 10 NES a 10 Game Boy a Game Boy Advance her.

Tyto downloady budou dostupné buďto přes oficiální Nintendo eshop a nebo v zemích, jako Česká republika, kde eshop není podporovaný skrze 2 exkluzivní updaty. Jediné co musí nyní majitelé konzolí udělat je stáhnout si v období

5.8.2011 až 11.8.2011 23:59 update pro svojí konzoli Nintendo 3DS, čímž se předregistrují a ve druhém updatu, který bude dostupný později, poté stáhnou 20 her zdarma.

Pro stáhnutí updatu jděte přes HOME Menu do OTHER SETTINGS a vyberte SYSTÉM UPDATE. Prosím mějte v patrnosti že WiFi Internetové připojení je pro update nezbytné.

Skrze tyto dva updaty se můžete těšit na 10 NES Virtual Console her včetně Super Mario Bros Donkey Kong Jr, Balloon Fight, Ice Climber a The Legend of Zelda. Zároveň získáte i 10 Game Boy Advance Virtual Console her jako: Yoshi’s Island, Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Minigame Mania a Mario vs. Donkey Kong.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak nejak ale ziadny update to nikomu neponuka...

druha varianta je ze ak sme boli uz v eshope tak to mame v suchu..odtial to pojde stiahnut tiez..len aby to nebolo blokovane na ip ako nvideo...

dalsia vec ma napada...ak ten update naozaj bezi uz od piatka tak je mozne ze preto ho nikomu 3ds neponuka lebo sme uz v eshope boli a tym padom sme uz "registrovani"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu