Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

První flashkarta pro 3DS je tady!


Raichy

Recommended Posts

Jak už napovídá nadpis, dnes se objevila první flashkarta pro 3DS! Její název je Crown3DS a autoři sice prohlašují, že se karta momentálně nachází v rané fázi vývoje (dokáže zatím přehrát pouze jednu hru, a to Splinter Cell 3D), ovšem i tak, pokud se nejedná o zdařilý fake, je to pro hráče skvělá zpráva! Server gbatemp.net okamžitě požádal tým o více informací, obdržel několik fotek, a dokonce již nyní přijímá pro tuto kartu předobjednávky(v ceně 99USD:!: - cena je ovšem nepotvrzená). Zároveň také zdůrazňují, že stále neví jestli je vše "100% legit". Tak uvidíme, co se z toho vyklube.)

UPDATE: Na flashkartu lze pravděpodobně uložit pouze jednu jedinou hru. Je tedy možné, že funguje na principu vytvoření 1:1 kopie komerčních her, tzn. žádné menu, cheaty ani homebrew.

post-21788-1468715802961_thumb.jpg

Zde je video, kde můžete flashkartu vidět v akci:

Oficiální stránky: http://crown3ds.com/

Zdroj: http://gbatemp.net/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé. Sice kopie 1:1 není úplně ideální (nejde si vzít na dovolenou 100 her jak se současnými flash kartami), ale zase mohou odpadnout některé problémy (např. s patchováním,když to bude 1:1, hra nemusí poznat, že je na flashkartě). Každopádně pokud tam půjdou všechny hry, ani těch 100USD není tak strašné (ačkoliv do pár měsíců jistě budou levnější karty)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, copak nectete? V RANE FAZI VYVOJE!!!

Ze se konecne nekomu povedlo grabnout romku z 3ds karty a vytvorit jakoby flashkartu, co tu romku zkousne je dost velky uspech. A absolutne nejde o to, ze to zvladne JEN JEDNU ROMKU. Jde o to, ze to FUNGUJE a ze pracuji na klasicke FLASHKARTE. Cetl jsem cely clanek primo na gbatemp a tam dale pisou, ze budou TESTOVAT a GRABOVAT dalsi romky. To ze se jim povedlo zprovoznit jednu jeste neznamena, ze u dalsich to pujde stejne tak snadno...

Obcas to chce cist pozorneji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu