myschoo Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Infrastructure hry: SOCOM: US Navy SEALs: Fireteam Bravo Twisted Metal: Head On Syphon Filter: The Dark Mirror X-Men Legends II: Rise of Apacolypse ATV Offroad Fury: Blazin' Trails Fight Night: Round 3 Mega Man: Powered Up! Madden NFL 2006 (or '06) MLB '06: The Show FIFA '06 Infected NBA Live '06 Outrun 2006 Need for Speed: Most Wanted Untold Legends II: The Warrior's Code NBA 2K6 World Champoionship Poker World Series of Poker Field Commander Juiced Eliminator Tekken: Dark Ressurection World Tour Soccer 2 Medal Of Honor: Heroes Need for Speed Carbon: Own the City Fifa 07 SOCOM: US Navy SEALs: Fireteam Bravo 2 NHL '07 Metal Gear Solid: Portable Ops Test Drive Unimited Ak mate dalsie napiste a updatnem prvy post cize tento. :) Quote
Pizzadox Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 heeeeeej dik moc skoda ze takovychle her neni vic Quote
myschoo Posted August 18, 2006 Author Report Posted August 18, 2006 Moze MOD urobit thread sticky aby nezapadol??? THX Quote
atry Posted September 13, 2006 Report Posted September 13, 2006 ..parada... ..nepribyly este naky jiny strlecky krom socoma a syphona... Quote
myschoo Posted September 13, 2006 Author Report Posted September 13, 2006 netusim...ak mate dalsiu hru povedzte a bude v zozname :) Quote
shadow.wizard Posted September 13, 2006 Report Posted September 13, 2006 Pekny zoznam. =D Uz je to v DOLEZITIYCH. Quote
myschoo Posted November 11, 2006 Author Report Posted November 11, 2006 pridany socom2 a fifa07 Quote
shadow.wizard Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 aha. dam ho tam ;)Zbytocne. Skusal som to a len na jednu z 35 hier som sa napojil :roll: Quote
THeBaNDiT Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 aha. dam ho tam ;)Zbytocne. Skusal som to a len na jednu z 35 hier som sa napojil :roll: a ma ktoru? ;) Quote
shadow.wizard Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 aha. dam ho tam ;)Zbytocne. Skusal som to a len na jednu z 35 hier som sa napojil :roll: a ma ktoru? ;) No ja mam US verziu ale vobec ma to neche napojit neviem preco. Pise ze sa nepodarilo naviazat kontakt s druhou stranou :roll: Quote
THeBaNDiT Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 aha. dam ho tam ;)Zbytocne. Skusal som to a len na jednu z 35 hier som sa napojil :roll: a ma ktoru? ;) No ja mam US verziu ale vobec ma to neche napojit neviem preco. Pise ze sa nepodarilo naviazat kontakt s druhou stranou :roll: preklepol som sa, chcel som sa opytat, na ktoru si sa napojil... ;) Quote
shadow.wizard Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 aha. dam ho tam ;)Zbytocne. Skusal som to a len na jednu z 35 hier som sa napojil :roll: a ma ktoru? ;) No ja mam US verziu ale vobec ma to neche napojit neviem preco. Pise ze sa nepodarilo naviazat kontakt s druhou stranou :roll: preklepol som sa, chcel som sa opytat, na ktoru si sa napojil... ;) No to som hral tak 10 sekund kedze to FPS bolo cca. 15 :roll: Hral som to s EvilStom ale aj tak skoda casu :( Quote
myschoo Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 jj zlaty stabilny MoH :D Quote
Recommended Posts