Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výměna mechaniky na xbox slim


Novys106

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Výměna není jednoduchá - nelze vyměnit jen kus za kus . Musí se vyčíst klíč z původní mechaniky a vložit do nové . V podstatě je to něco podobného jako flash mechaniky . To doma na koleně neuděláš .

Ono by to doma na koleně udělat šlo, ale ta horší část toho bastlení by byla odemknutí SPI. Takže v tomto případě, jak většinou píšeš, bude lepší to přenechat někomu zkušenému. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

otázka je, co máš v xboxu za mechaniku. nikdy není jen jeden typ. a měl by ses držet té značky, co v ní aktuálně máš... takže ti doporučuju se obrátit na autorizovaný servis. a navíc taky můžeš koupit zajíce v pytli jako já před 2 týdnama. čupr supr nová liteonka, co je dneska zázrak sehnat, no stála mě 1500 kč a samozřejmě nefunguje. ve tvém případě je autorizovaný servis jasná volba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Třeba z DX, je u ní sice napsáno, že je modifikovaná a žádný popis o co se jedná tam není, ale to by ti nemělo vadit, elektroniku máš vlastní. Jen doufat, že je jinak mechanicky i elektronicky stejná jako tvoje a DPS (PCB) bude sedět. V nejhorším bys musel přehodit i čtecí hlavu s laserem, možná by to bylo i tak lepší, aby tam nebyla třeba rozhozená kalibrace. Samozřejmě za předpokladu, jak píše ctverec23, že máš Lite-On, konkrétně DG-16D4S. Je to ale nejobvyklejší mechanika.

http://www.dealextreme.com/p/dg-16d4s-dvd-drive-for-xbox-360-slim-modified-version-70323

A ještě jsem našel i samsung http://www.dealextreme.com/p/assembly-samsung-ts-h943a-dvd-rom-drive-for-xbox-360-slim-51832#open

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A co je špatného na teorii a hlavně co je špatně na tom co jsem napsal ? Pro člověka, který flashovat neumí, je nejjednodušší řešení do nové mechaniky přehodit desku a je to, stačí trochu šikovnosti a nic nepokazí.

Z Mělníku to má do prahy blízko, takže tvoje nabídka je samozřejmě vítaná, ale píšeš to stylem jako "mistr světa" a všichni ostatní jsou amatéři.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

OK, beru na vědomi. Ještě jsem zapomněl dodat, že pokud máš doma potřebné díly, nebo použitelnou mechaniku je to samozřejmě pro něho nejlepší řešení. Jinak by si musel zjistit jakou mechaniku má, tu pak někde sehnat, nebo objednat z toho DX, což trvá tak 3 týdny a pak to dávat do hromady. Pokud mu to za rozumnou cenu uděláš ty, je to určitě mnohem rychlejší a pohodlnější řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu