Wipy Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Dobrý den, mám Ipod Nano a omylem jsem ho zamkla.. Heslo jsem měla, ale bohužel zapomněla. Všude nalézám pouze odblokování na Ipod Touch a IPhone... Mohli byste mi prosím poradit, jakým programem se dostanu do paměti Ipodu a jak dále pokračovat? Díky moc za odpoved... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LoCo99 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 já teda Nano nikdy neměl, ale to nejde udělat jako u iphonu že dáš v itunes restore ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lentilek2 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 jakou generaci máš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Wipy
Dobrý den,
mám Ipod Nano a omylem jsem ho zamkla.. Heslo jsem měla, ale bohužel zapomněla. Všude nalézám pouze odblokování na Ipod Touch a IPhone...
Mohli byste mi prosím poradit, jakým programem se dostanu do paměti Ipodu a jak dále pokračovat?
Díky moc za odpoved...
2 answers to this question
Recommended Posts