piit Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 hledám někoho kdo by mi nahrálk do psp 2000 nový software.díky za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Ahoj, to zvládneš sám a nebudeš muset zbytečně utrácet prachy. Napiš jaký máš firmware a já ti poradím co dál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piit Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 sorry nevím co to je firmware. já s tím nikdy nedělal tak vůbec netuším o co jde.mám to koupený přes aukro takže k tomu nemám vůbec žádný papíry.díky za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Firmware je základní software PSP díky kterýmu ti PSP vůbec jde spustit, díky kterýmu se dají spouštět hry a filmy, prostě něco jako Windows na PC a dá se zjistit, když najedeš do Settings -> System Settings -> System information a tam máš version software, tak ten mi napiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piit Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 když já to psp ani nespustím.rozsvítí se mi na deset vteřin zelená kontrolka ale vůbec to nešlape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Aha tak to je brick (zničené PSP), tak teď se koukni jaký datacode máš napsaný pod baterkou (normálně otevři kryt na baterku, vytáhni ji a někde uprostřed toho štítku co je pod tou baterkou je napsaný datacode) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
piit
hledám někoho kdo by mi nahrálk do psp 2000 nový software.díky za odpovědi
5 answers to this question
Recommended Posts