Jump to content
  • 0

PS3 FAT - Poraďte

RCS339
 Share

Question

Ahoj, mám dotaz, jako budoucí Pé-eS-trojkář. Zrovna měním Xbox za PS3 FAT, a chtěl jsem jen vědět (nejlépe od někoho kdo se vyzná, nebo FATku má), jestli je oproti Slimce poruchovost větší, a čím je dána (dobou hraní, způsobem spouštění, necháváním disku v mechanice) cokoliv, co se týká potencionálního problému, a nutnosti uplne vyměny bych rad věděl. Diky za všechny nápady

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Video dělat nebudu. Přehřívání je z dlouhých hodin hraní, že? kolik tak... 2-3 hodiny jsou optimum?

s tou dobou hraní je to rozporuplný. já mám třeba zaplou konzoli někdy i dva dny v kuse a nic se nestane. spíš si myslím že konzoli škodí, když jí často zapínáš a vypínáš a můžu ti poradit, že pokud skončíš s hraním, tak nech PS3 minimálně 5 minut v menu zaplou, je to hodně důležitá věc.

• 0
Proč? :-) no nejspíš to bude stejný jako u TDI motoru, musí se dochladit turbo = bez zátěže (v menu) se PS3 lépe dochladí než když ji zahřátou hned vypneš bez dochlazení.

jo :-).. docela mi to zajímalo... dík za odpověd. Pokud tedy je ta odpověď správná :-)

Asi ti to nikdo na papíře oficiálně nedá, nicméně rada pro všechny náruživé hráče. Po skončení hraní si t PSN dám stáhnout demo nad 1GB a zapnu automatické vypnutí konzole. PS3 se vychladí a sama vypne, myslím že těch pár vatíků spotřebované elektřiny stojí za prodloužení životnosti konzole.