Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pořízení Xbox 360 + kinect


KaPi1468625429

Otázka

Zdravím všechny,

jsem už dlouhá léta pouze uživatel PlayStation 3, ale v současné době bych si rád pořídil také Xbox 360 (jsou pro to dva hlavní důvody - Forza 4 a Kinect). Dá se říct, že jsem vlastně nikdy Xbox 360 nehrál, pokud nepočítám nějaké chvilkové zkoušení v elektru, proto bych byl rád, kdyby jste mi zde sdělili vaše názory a informace. Financí není nikdy dost, takže je pro mě samozřejmě klíčová cena, ale samozřejmě také stav (mechanický i vizuální).

Posledních pár dní jsem hodně projížděl fóra a bazary, abych zjistil jaké verze Xboxu 360 vůbec existují a za kolik se dá sehnat "ojetý" Xbox, takže nějaký menší přehled je, ale není to ono :roll:

Nejdříve jsem měl představu, že koupím Xbox z 2. ruky za cca 3 tisíce včetně dvou ovladačů a budu mít přípravu pro kinect a Forzu 4. Pak jsem ale začal sledovat bazarové ceny kinectu a ty se většinou pohybují kolem ceny 2500,- Kč, takže ve výsledku by mě vyšel opotřebovaný Xbox + opotřebovaný kinect na cenu přes 5 000,- Kč a asi bych se horko těžko dostal na cenu nižší. Co se týče prodeje nějakého lepšího "bundle" z 2. ruky, tak tam by cena je taky kolem 5 500 až 6 000,- Kč.

Takže teď přichází moje klíčová otázka... Co se mi vyplatí více? Pořídit si opotřebený Xbox a kinect zvlášť nebo opotřebený "bundle" Xbox + kinect, a nebo mám zvolit zcela novou konzoli "bundle" Xbox + kinect z některého eshopu (jeden z nejlevnějších 4 GB = 6 500,- a 250 GB = 7 800,- Kč)?

Díky za každou radu a názor!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Důležité je, jestli hodláš xbox flashnout, nebo budeš hrát pouze originály. Pokud uvažuješ o flashi, tak nejlepší volba z "ojetých" je konzole s revizí základní desky Jasper, která nemá problémy s přehříváním a flash na ní je jednoduše proveditelný, bez ztráty záruky. Pokud pouze originály, doporučil bych zcela nový XBOX 360 Kinect Bundle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Co se týče "flashnutí", tak to nejsem zatím rozhodnutý. Na PS3 něco takového neznám, takže jsem zvyklý kupovat většinou origo hry z 2. ruky za mnohem nižší cenu. Na Xboxu zase tolik her hrát nebudu (odhadem řeknu 5-7 her za rok), takže nastává otázka, zdali se "flash" vyplatí.

Děti zatím nemám, takže Kinect chci pro sebe a pro slečnu + pro občasné zrealizování "Kinect party" s kamarády :cheesygrin: Osobně jsem viděl jak se hraje Kinect Adventures, Kinect Sports, takže tohle bych vyloženě rád doma vyzkoušel, plus navíc se mi zdá zajímavý UFC Personal Trainer a Yourshape Fitness Evolved, takže i tohle bych pravděpodobně pro Kinect pořizoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Osobně jsem viděl jak se hraje Kinect Adventures, Kinect Sports, takže tohle bych vyloženě rád doma vyzkoušel, plus navíc se mi zdá zajímavý UFC Personal Trainer a Yourshape Fitness Evolved, takže i tohle bych pravděpodobně pro Kinect pořizoval.

Nie som si isty, ci ta to stale bude bavit :D Navyse ked je TV na stoliku, ktory je 50 cm vysoky, tak ten uhol sledovania v stoji tiez nie je bohvieco. To by chcelo pri hrani Kinectom TV zdvihnut, ale pozname moznosti panelakovych obyvaciek :) . Ja len, aby si nemal prilisne ocakavania :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu