Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nová verze PSP v obchodech od 2300Kč


Nedor

Recommended Posts

tohle psp si koupil bratranek, chtel bych se nejak dozvedet, jesli se me na tom podari rozjet nejakej ten docasnej FW, aniz bych nahodou treba to psp bricknul. potreboval bych vedet, jesli uz se to nekomu podarilo. jinak to psp je s prominutim mrdk*, ja osobne vlastnim 2004, slimko, mam to flashnute a luxusni :) diky za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PSP E1004 není tak dobré jak dosud 100x - 300x nemá wifi, je težší a je to jako fatko..neuron už to prolomil, ale dosud se neví jestli to je 100% nebo jestli to nemá nějaké mouchy..počítam že do 1 měsíce to budeme vedět..ale osobně bych si lepši koupil 300x než E1004..:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj vsem sem tu novej a taky novej majitel tohoto PSP (e1004).Prisel jsem k nemu jako slepej k houslim takze to resit nemusime.

Ale co je podstatne ,ze pro hrani ISO her neni nic mot treba :-)

Ja osobne jsem ohledne PSP lama ( zameruji se spis na Android OS a telefony s timto OS...) ale i tak jsem to vyresil :-)

Staci updatovat (ja pomoci MediaGo) na 6.60 a pote

Nemam nyni moc cas ale urcite se tu jeste uidime :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PSP je v celku pěkné ale to už radši budu šetřit počkám na vitu nebo koupim bazar 3004.. Jelikož E1004 nemá wi-fi, má slabší kapacitu baterky a monofonní reproduktor. Jako jedinou výhodu snad jen vidím přibalený USB kabel a nižší cenu ale jinak tedy nic moc..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tak to sorry koukal sem totiž sem : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97244#techparams a tam ještě před nějakou dobou měli v obsahu balení usb kabel. Nebo sem si teda spletl web ale myslim že to bylo tady..

E:/ Sorry spletl sem se je to tady http://www.mall.cz/herni-konzole-psp/sony-psp-e1004-charcoal-black takže asi jen nějaká akce obchodu jelikož ostatní shopy to nenabízí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

U E-1000 bych jako pozitiv viděl snad jen dotyková tlačítka kterých bych se stejně radši vzdal a sáhl po bazarovým 300x nebo si připlatil ještě ňákých 7 kil za nový. Nevím na co tohle vypouštěli, pouhá ořezanina s převážně horšíma funkcema..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu