Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3DS Streetpass anonymní sraz


Autofaker

Recommended Posts

V našich končinách není zrovna mnoho příležitostí využít zajímavou funkci Nintenda 3DS zvanou Streetpass, tak mě napadlo jít štěstíčku trochu naproti a pokusit se touto cestou oslovit další majitele (doufám, že zde nějací jsou) tohoto přístroje a uspořádat anonymní (?) umělé náhodné setkání a v podstatě vyzkoušet, jak tato funkce funguje v realitě. No a při té příležotosti samozřejmě získat i nějaké ty puzzly do mé skládanky, či bojovníky do Streetpass questu.

První sraz stanovuji na 2.11.2011 mezi 18:00 - 18:30 v prostorách pražské restaurace McDonald's na horní části Václavského náměstí (u východu stanice metra Muzeum). Toto místo jsem záměrně zvolil kvůli dobré dopravní dostupnosti. Na případný příští sraz se můžeme samozřejmě domluvit na jiné místo. Kdo budete mít zájem, určitě alespoň minimálně projděte kolem. :-) Toto téma plánuji vytvořit i na jiných herních fórech, tak doufám, že se nás tam pár alespoň virtuálně sejde. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tímto děkuji všem účastníkům dnešního srazu a myslím, že přesto, že se nám dnes nepodařilo zcela proniknout do tajemství funkce streetpass, byl to sraz velice přínosný (hlavně díky slušné sbírce 3DS her sega.maniaca)a ještě jednou se omluvám za můj předčasný odchod (inu práce, je práce). No a příští sraz nejspíše domluvíme na nějaký víkend, aby se nás sešlo případně ještě více.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

čau, jestli tu je někdo z brna, tak by vás mohlo zajímat, že se malá (10 členů) a pomalu rozrustající se aktivní komunita pravidelně schází každou středu od 17:00 v hospodě Koločava http://www.kolocava.com na ulici Bayerova. :). Naše malé forum je zde. http://nintendoforum.cz/index.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 7 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu