Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wii už je taková nuda !!


Ondrej01

Recommended Posts

Zdravím,

otevírám tohle téma protože by mě vážně zajímaly výhody Nintenda Wii jako konzole.. Mám ho už 2 roky a asi rok a půl jsem na něho nesáhnul, i přesto že tam mám nedohrané hry! Já u toho prostě nevydržím, taková příšerná grafika, hry pro děti a za vysoké ceny a ovladače jsou úplně na nic (uvítal bych radši ovladače typu Xbox). Koupil jsem ho k Vánocům protože jsem viděl krásné trailery, ukázky, tenis mě moc lákal i styl ovládání, samozřejmě, první asi 3 měsíce mě konzole bavila a byl jsem tam třeba i 5 hodin denně :) Ale pak začala herní doba klesat a klesat a začal jsem si uvědomovat, že to Wii je úplně k ničemu a lituji, že jsem si radši nepořídil Xbox nebo PS3, dnes už tam nechodím vůbec a radši jsem ho vypojil aby tak blbě modře neblikal přes celou místnost. Udělal jsem obrovskou chybu, že jsem si konzoli koupil a dal do ní několik tísíc peněz do her (přitom asi jen do 8mi !). Hry na PC mě asi hold neomrzí, myslel jsem si že konzole je lepší, ale spletl jsem se. Asi jí budu muset prodat v bazaru. :cry:

Jaký názor máte na Wii vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uplne stejne jako to dela treba skodovka ze? :D Jak vymenovali favority za superb :D

Hry te nebavi protoze wiicko je spolecenska konzole... je stavena vesmes pro starsi (20+) kteri uz to maji v hlave srovnane a nevadi jim skakat chvili pred obrazovkou... hodne wiicku pomaha i alkohol ktery ty nesmele hrace "osmeluje" :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem starší hráč a naopak jsem s wii víc než spokojenej. Party hry jsou perfektní a já sám si rád zahraju New super Mario, Super Mario galaxy, Donkey Kong, Kirbyho adt.

Na COD, nebo Battlefied Wiičko není stavěný, ale hry přímo od Nintenda u mě patří k tomu nejlepšímu co na celé herní scéně je.

Rozhodně doporučuji vyzkoušet nějakou ze mnou výše jmenovaných her a sám uvidíš :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CV0.jpg

... Wii je party konzole. Pokud paris sam, tak se vubec nedivim, ze te prestalo bavit.

Nazor na Wii mam - je to super konzole. Je pro casual hrace - tedy pro hrace, co si obcas radi zahraji a ktere uz omrzelo hrani na PC (a na dalsich konzolich), protoze je moc jednotvarne. Wii neni idealni pro hardcore hrace (coz ty evidentne jsi). Ze grafika na Wii neni takova, jako na Xbox360 nebo na PS3 nebo na PC jsi snad vedel - tak nechapu, proc ti to ted vadi. Prijde mi, ze jsi spadl ze stromu, uplne hloupe jsi koupil Wii a ted se divis, ze je takove jake je. My, co jsme do nej sli s tim, ze jsme vedeli do ceho jdeme, jsme s nim spokojeni ;) Ja jsem rad, ze se hybu a celkove ze hry zapojuji pohyb (Resident Evil na Wii je super). Ze jsi neschopny dokazuje i to, ze nejsi schopny vypnout Wii Connect24 (aby ti Wiicko "modre neblikalo").

Nicmene abych to shrnul - ovladace jsou super - grafika je idealni vzhledem k tomu, k cemu je Wiicko delane, super party hry a jelikoz se da Wii flashnout, tak se neda stezovat ani na ceny (navic hry jsou ve stejne cenove kategorii v porovnani s ostatnima konzolema, tudiz nechapu, co tu trepes za sracky).

A to, ze konzole casem omrzi je jasne - i ostatni konzole casem omrzi.. Celkove k tvemu jednani se da rict jen jedine - jsi hlupak. Kupujes neco, o cem vis ♥♥♥♥♥ a pak se divis, ze je to takove, jake to je. Kupujes Wii, ktere je nejslabsi, ze vsech next-gen konzoli a divis se, ze nema grafiku, jak Xbox360 :roll: Kupujes Wii, u ktereho jsou dalkove ovladace schvalne delane, aby se to dobre drzelo i cloveku, ktery nikdy na konzoli nehral a pak nadavas, ze ti vic vyhovuje Xbox ovladac.

Tve jednani je proste a jednoduse ♥♥♥♥♥♥ni :) Je to jak kdybych si koupil sluchatka a pak byl nasranej, ze je musim mit na usich, abych to slysel - ze jsem si mel radsi koupit repraky. Presne tak mi tve jednani pripada :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tve jednani je proste a jednoduse ♥♥♥♥♥♥ni :) Je to jak kdybych si koupil sluchatka a pak byl nasranej, ze je musim mit na usich, abych to slysel - ze jsem si mel radsi koupit repraky. Presne tak mi tve jednani pripada :dozey:

Pod celý tvůj příspěvek se podepisuji a obdivuji že se ti chtělo takto rozsáhle reagovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo. Jak jsem psal - kazda konzole casem omrzi. At je to PSP, DSko, Wiicko, Xko nebo treba PS3...

Wiicko ma tu pridanou hodnotu, ze je to "party" konzole. Staci popadnout ovladac a hybat se. To si s vama zahraje i totalni amater, co bezne nehraje. Dejte do ruky amatera gamepad a nechte ho na Xku hrat nejake FPS... Myslim, ze ho to urcite (tolik) bavit nebude. U Xka a PS3 je jedina poradna party game leda Guitar Hero (a Rock Band atd...). ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak mezi ně já rozhodně nepatřím :-D Ale spíš mě ty PC hry víc baví ... A nemusí to být nejnovější pecka, víceméně 4 roky hraji výhradně CoD multiplayer ... 3 roky CoD4, pak CoD6 ... na tom stejném počítači - notebooku. A spíš než novější si zahraji starší a baví ... A třeba i víc jak na Wii ... protože PC má pro nás nespornou výhodu ... sme 3 co mají pc takže si zahrajeme nějakou starší strategii nebo RPG a je fuk jak výkoný HW máme ... A to je prostě výhoda PC. Na Wii si také všichni 3 zahrajeme, ale rozhodně u toho nevydržíme téměř týden v kuse ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

ja teda na Wii hraju jen občas a úřevažne naky MP ( call of Duty WaW převažne ) a ovladni semi libi z Zapper maš pocit že držiš samopal :D tak to přidava na atmosfeře a jak už bylo řečeno Resident evil ( ale ne jen on ) kde se hra sama pohybuje a ty zabijiš zbesile Zombi je na Wii fakt pecka hrat

a hrat třeba nakou tancovačku z kamošema když si toržku v nalade tak je taky sranda :)

rozhodne Wii je pecka a hry nejsou o Grafice ale přibehu , hratelnosti , atmosfeře , a delce hry :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu