majlou.x Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ahoj potřeboval bych radu.Mám PSP 2004 zapnu power kontrolku ta se rozsvítí zeleně,ale obrazovka je černá.Pamětovku tam vloženou nemám.Prý udajně to měl někdo flashoval,tak bych potřeboval nějakej firmware který bych tam přehrál nebo tak.A jak se to dělá?.Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ahoj, to je na 99% brick. Napiš jaký datacode máš pod baterkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlou.x Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Ahoj díky za odpověď je tam 8C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frewwww Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 Máš po pspcku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Hmm tak to je špatný, to máš novou desku která nejde unbricknout. No tak pokud to máš ještě v záruce tak to odnes vyreklamovat a řekni, že jsi aktualizoval PSP a ono se to seklo a pak už se to nezaplo. A pokud už to v záruce nemáš, tak asi nejlepší volbou je to prodat třeba na aukru na náhradní díly, nebo to můžeš klidně vyhodit do popelnice nebo si s tím zahrát fotbal na betonu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlou.x Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 mám doma ještě jeden ten samej ten jsem flashnul a upgrade je tem 6.a vyšší,ale tenhle asi už někdo zkoušel Flashovat,ale jak říkám je to uplně ten samej model.Takže je to v čudu??Ani přes Pandoru by to nešlo??Uvažuju o její koupi a Magic Memory Card a zkusit to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlou.x Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Hmm tak to je špatný, to máš novou desku která nejde unbricknout. No tak pokud to máš ještě v záruce tak to odnes vyreklamovat a řekni, že jsi aktualizoval PSP a ono se to seklo a pak už se to nezaplo. A pokud už to v záruce nemáš, tak asi nejlepší volbou je to prodat třeba na aukru na náhradní díly, nebo to můžeš klidně vyhodit do popelnice nebo si s tím zahrát fotbal na betonu :D Nebo to dát na vlasec a položit to někde na ulici,pak cuknout kdyby po tom někdo sáhnul.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlou.x Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 mám doma ještě jeden ten samej ten jsem flashnul a upgrade je tem 6.a vyšší,ale tenhle asi už někdo zkoušel Flashovat,ale jak říkám je to uplně ten samej model.Takže je to v čudu??Ani přes Pandoru by to nešlo??Uvažuju o její koupi a Magic Memory Card a zkusit to. Jo a prosím tě deska by se nedala sehnat?Kolik by tak stála a typ tý desky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlou.x Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Všude čtu že desky TA-088v3 jsou jen na psp 3000 ale já mám 2004. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frewwww Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ale některé 2004 maj taky ....v3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 jj přesně tak, novější revize PSP 200x už bohužel mají tyto nové desky, na které pandora nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlou.x Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Takže nabít mobil návazát vlasec na PSP a pak YTB :D :D :D díky kluci za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckx13 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Takže nabít mobil návazát vlasec na PSP a pak YTB :D :D :D díky kluci za rady. posli pak odkaz na video, rad se podivam:cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Je u takhle bricklého pspčka normálně funkční displej? Jestli jo nejspíš bych měl o něj zájem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts