Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Modern Warfare 3 - ban za hraní před datem vydání!!!


rockyzz

Recommended Posts

Takže vemu to rychle, chci vás upozornit na to, že když budete hrát MW3 před datem vydání, tak vám hrozí ban na xbox live, stejně jako u MW2 nebo BO, pro více informací si přečtěte tento článek:

Něco podobného se stalo i před vydáním Modern Warfare 2 nebo Black Ops. Některé obchodní řetězce v USA netušily, že se ještě nesmí prodávat Modern Warfare 3, a když jim přišly krabičky se hrou, prostě je dali do stojanů a lidé si mohli konzolové verze her legálně zakoupit.

Přesně takovou chybu udělal americký řetězec K-Mart a spousta kopií se teď díky tomu prodává za poměrně vysoké ceny na eBay. Problém je, že i když si hru takto legálně zakoupíte a začnete hrát na Xbox Live, Microsoft vás může zabanovat.

Stephen Tolouse, který má na starosti bezpečnost na Xbox Live, nejprve na svém Twitteru řekl, že pokud mají hráči Modern Warfare 3 legálně pořízenou, mohou ji už hrát. Po pár hodinách ale své dřívější prohlášení opravil a po konverzaci s Activision říká, že kdo bude hrát hru dřív, může dostat ban na Xbox Live.

Což asi nepotěší jedince, kteří si přes eBay svou kopii nedočkavě pořídili. Ceny za jednu kopii se tam totiž pohybují okolo 100 dolarů.

- zkopírováno z eurogamer.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu