Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

úprava Xbox360 slim 250gb


Aksoj

Otázka

Dobrý den . Nějak sem se v tom tady zamotal a už nevím hlavu ani patu :cry: a tak bych se chtěl optat zda je možné nějakým způsobem upravit můj xbox 360 slim 250gb aniž bych stratil záruku a dalo se tam na disk nahrát hry třeba odtud http://tracker.cztorrent.net/torrent/dirt-3-xbox-360/158949 nebo http://tracker.cztorrent.net/torrent/forza-motosport-4/177803 . díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Hmmmmmmm škoda děkuji za odpověď

Když už má někdo zájem o flash , RGH a nebo jiný způsob jak nekupovat originálky , tak nechápu proč lituje ztrátu záruky . Ušetří přece tolik , že si případnou opravu může zaplatit - nehledě k tomu že dnes už nejsou poruchové ( náchylné na RROD ) jako dříve .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
toro : když bych tedy chtěl úpravu abych mohl hrát hry stažené ( třeba co jsem dával odkaz nahoře ) uložené na HDD v xboxu + hrát hry online co by jste mi doporučili jakou úpravu ? dík

Nevím jak je to s wasabi , ale x360key to umožňuje . Dá se odpojit a hrát online na live s originálkami .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
S RGH nelze hrát na live .

Záleží, jak se to vezme. ODD emulátory také nejsou bezpečné pro XBLive, c4eva to říkal už mnohokrát. Pakliže za možnost jít online s x360key považujeme to, že jej vyřadíme z provozu (odpojíme) a budeme používat originálky, pak u RGH zase můžeme říct, že při instalaci dual-boot NAND zvolíme při startu orig. NXE a rovněž můžeme chodit na XBLive.

Tento způsob bych dokonce považoval za více bezpečnější, protože NAND zůstane v tomto případě stále bez záznamu (případný flag), narozdíl od ODD, kde v případě flagu konzole i na straně M$ serverů už je to bohužel nevratné.

O tyhle ODD emulátory se zatím nějak blíž nezajímám, informace čerpám víceméně z doslechu, každopádně např. i na stránkách výrobce x360key je stále uvedeno, že podpora pro XBLive je stále jen v přípravě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

toro, tušil jsem, že informace máš odtamtud (btw pořád tam nejsem registrovaný, je něco co tam člověk najde a má cenu se tam registrovat? :-)

Ale.... o x360key a podobných ODD toho bylo napsáno tolik, dělal se kolem nich takový hype... a spousta věcí se ukázala nebýt pravdou. A to že je to napsáno ve specifikaci? Já zase čtu na stránkách výrobce toto:

[h=3]Work in progress:[/h]

  • Loading games from NFS and Samba shares*
  • Xbox Live support
  • Backup original Xbox 360 games to USB hard drive

viz. http://xk3y.com/features

Takže otázka - věřit výrobci či nějakému fóru?

Nechci kolem toho hluboce debatovat, já jsem sledoval diskuzi na téma ODD s c4eva, znám jeho názor na tyto produkty vs. služby Live a z nabízených popisů, názorů a datasheetů má pro mě jeho zkušenost momentálně nejvyšší váhu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jsou tam informace a jsem tam hlavně V.I.P. členem kvůli hrám přeložených do češtiny . Já ti ale netvrdím že to musí být pravda - jako o všem co se nikde přesně nedozvíš . Může to být také tak že se bude řešit hraní na live z HDD . To o čem tam píše pcmaker je situace kdy se x360key úplně odstaví a xbox funguje jako neflashlý xbox s originálkou v mechanice . Předával jsem jen informaci , takže také se o tom nemíním dohadovat .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu