Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Několik otázek ohledně PSN


ecik

Otázka

Zdravím všechny uživatele console fóra,

před nedávnem jsem si zakoupil novou ps3, hlavně kvůli možnosti jí flashnout a hrát tak stažené hry z netu. Domů mi ale dorazila konzole s fw 3.56 a mně už nebaví neustálé čekání jestli na tento fw bude možnost hrát stažené hry z netu a proto jsem se rozhodl jít legální cestou. Četl jsem, že 18.11 končí možnost sdílet hry zakoupené na PSN z 5ti a sužují to pouze na 2 konzole a proto bych toho ještě rád využil, nakoupil na PSN hry a volné sloty bych nabídl uživatelům zde na fóru. Jelikož nemám s PSN vůbec žádné zkušenosti, zajímalo by mně pár věcí abych si v tom udělal jasno.

1. Potřebuju vždy k přístupu na PSN nejnovější OFW?

2. Dají se stažené hry z PSN hrát i když nebudu mít později na konzoli přístup k netu? (nosím si jí totiž do práce, kde přísput k netu nemám)

3. Pokud bych naformátoval HDD v PS3 (koupil nový HDD), stačí si zapamatovat údaje na PSN účet z kterého jsem hru zakoupil a můžu si jí stáhnout kdykoliv znovu?

4. Pokud by později vznikl CFW 3.7+ a já bych na něj přešel, půjdou mi na něm hrát stažené hry z PSN? (Předpokládám že ne, protože se mi nejspíš flashem smažou a pak už se s CFW nedostanu na PSN, ale radši se zeptám :) )

PS: Je mi jasné, že na většinu těchto otázek už tu odpovědi jsou, ale procházel jsem tu nějaké thready a odpovědi na tyhle otázky jsem nikde nenašel.

Je možné, že mně ještě nějaké otázky napadnou. Chci v tom mít naprosto jasno, než updatnu FW. Předem děkuji za Vaše odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Děkuji za rychlou reakci, obzvláště odpovědí na čtvrtou otázku jsi mně velmi potěšil :).

Jdu tedy na update FW. Možná mně ještě nějaké otázky napadnou, proto poprosím ještě nezamykat topic. Až mi bude vše jasné dám vědět a topic nechám uzamknout jako vyřešený ...

EDIT: Napadlo mně ještě několik otázek na které bych rád znal odpověď než si dnes začnu kupovat hry o které mám zájem (sry za dvojáka, ale doplňující otázku jsem do původního postu editoval už včera, ale nikdo mi na ní neodpověděl a já v tom chci mít co nejdřííve jasno a nakoupit hry dokud to jde sdílet v 5ti lidech)

1. Je bezpečné kupovat hry, které budu chtít následně nabídnout dalším 4 lidem, ze svého účtu nebo si na to vždy zakládáte nový účet, který použijete výhradně ke stažení dané hry?

2. Předpokládám, že na nákup her tu většina použije nějaký fake účet. Já mám v plánu nakoupit minimálně 5 her o které mám zájem a následné další 4 sloty bych nabídl uživatelům zde na fóru. Mám si na každou tu hru vytvořit nový fake účet, nebo mi stačí jeden fake účet a z toho všechno nakoupím? Jde mi především o to, abych nenakoupil 5 her z jednoho fake účtu, volné sloty prodal dále a SONY pak účet náhodou zabanuje a už si nebude nikdo z nás moc v budoucnu stáhnout znovu žádnou hru co na tom účtu byla.

3. Jak je to se sloty her? Jsou vázané přímo na konzoli, tudíž SONY přesně ví kdo a s jakou konzolí si hru stáhl?

4. Jak poznám kolik slotů už bylo u dané hry vyčerpáno?

Předem díky za snad už poslední várku dotazů :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu