majk Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ahoj dával jsem nový display ale ty převlečné záklopky šly do věčných lovišť..nevíte čím ten kablík teď přichytit, aby kabel držel tak jak má? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krato Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Zkus to jednoduše přelepit kouskem izolepy nebo lepící gumou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 majk Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Tak jsem to udělal, lepicí páskou nepomohlo to, tak jsem to přichytl tavným lepidlem to už drželo, ale k mému údivu display plně naskočí pouze, když přimáčknu ten pásek kontaktu palcem pak sepne obvod na 100%. Stále nevím co s tím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krato Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Zkus tedy opatrně to tavné lepidlo zahřát aby povolilo, přimáčkni ten pásek a nech znovu ztuhnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 majk Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Odlepit šlo celkem dobře, ale i opakované lepení nepřineslo výsledek, obrazovka jen mrnká, ale při silnějším stlačení je už čistý obraz. Jsem na bodu 0.8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krato Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ještě mě napadá vložit mezi konektor a display nějakou tenkou destičku, která by přitlačovala kontakty na kabel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 majk Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Moc díky za pomoc, ale vše bez výsledku. V pondělí to dám do tv servisu asi to bude potřeba nějak spojit na pevno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 majk Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Podařilo se to opravit-kraje jsem přilepil tavným lepidlem, tak aby držel pásek v samici a na ten proužek jsem nalepil kousek z filcu co jsem doma našel, tím že se přimáčkl tak obraz se objevyl.Tak inspirace pro beznadějné. Čau :wohow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kruspe Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 :-D mám stejný problém :-D akorát teda já už ani ten obraz nevidím :-D může dělat co chci ale jen pro bliká a anebo se měněj barvy :-( děsny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
majk
Ahoj dával jsem nový display ale ty převlečné záklopky šly do věčných lovišť..nevíte čím ten kablík teď přichytit, aby kabel držel tak jak má? :roll:
8 answers to this question
Recommended Posts