Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční wifi sít u modemu ZyXEL Prestige 660HW-T3 v2


DevilsMercenary666

Otázka

Problém je v tom že od doby co jsem se přestěhoval tak mi u mého Ntb nejde se připojit na wifi.Vše jsem udělal podle návodu na stránkách 10.0.0.138.Poté jsem zkusil i modem upgradovat a poté modem i restartovat(na poprvé wifi šlo) ale pak už to stejně nešlo.Na stránkách O2 mi doporučily at si zavolam na infolinku jestli je potřeba modem reklamovat.Ale to se mi nechce protože na jiném ntb Wifi normálně jde i se zobrazuje.Takže problém bude asi někde v nastavení v pc.Upozornuji že v nastavení pc jsem ale nic u internetu neměnil.

(Jinak se omlouvám za založení nového topicu,chtěl jsem použít svůj dřívější ale už byl Lock :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Máš správně zapojené kable? Podporuje tvůj ntb wifi, protože u některých modelů není, známý z rodiny má ntb bez wifi. Možná to může být lokalizaci kde bydlíš, to se taky stává. Ve službách Windowsu u ntb lze zapnout wifi. Při stěhování jsi zaváděl o cvakátko na zapínáni wifi/bluetooth a vypnul jsi ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kabely mám stoprocentně dobře zapojené.Ano můj ntb wifi podporuje(Předtím šlo vph) a co se týče knoflíku na wifi to jsem taky skoušel vypnout a zapnout.Takže nic nového.Co se týče lokalizace.Psal jsem že na jiném ntb mi jde wifi normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Spusť přes příkaz msconfig.exe v něm si najdi SLUŽBY, najdi si (Automatická konfiguraci sítě WLAN) a odfajvkuj, když odfajvkuješ přes příkaz zadej services.msc opět si najdi (Automatická konfiguraci sítě WLAN) pravým klik na něho a vyber vlastnosti, ve vlastnostech máš na výběr (Typ spouštění) vyber automatické a spusť ho. To je vše, mělo by to fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu