Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Frimware 1.6 pálení nových her


naxxovee

Otázka

Dobrý den velmi rád bych se zeptal na spousty věcí, co se týče hraní pálených her na xbox 360. Zhruba rok zpět mi stačilo hru stáhnout , vypálit, hrát (red faction). Později jsem musel převádět hry na wawe2 (red dead redemption) a poté jsem si s xboxem dal pauzu. Po dlouhé době jsem zavítal na console-forum a nestačím se divit, co vše musím udělat pro to, abych si mohl vůbec něco zahrát. Co jsem se dočetl , tak na to abych hrál nové hry jako např. dead island potřebuji LT 2.0 ?

Problém je v tom , že já vůbec nemám ponětí co to " LT 2.0" vůbec znamená :D. A co jsem tak brouzdal po internetu, zamotával jsem se do všech těhle zkratek jenom víc a víc.

Proto jsem se rozhodl napsat tento příspěvek a požádat o vaši pomoc. Jenom bych chtěl poprosit !! Pokud se tu někdo ozve a bude mít tu trpělivost mi to vysvětlit, ať se snaží psát co nejméně ve zkratkách :( :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jednoduše LT 2.0 je nový flash, který zase podporuje všechny současné hry - prostě novější verze.Ty máš taky flash ale starou verzi, takže nejdřív si to řešil převáděním ale nové věci už takto nerozběhneš. Prostě flash zastaral a potřebuješ aktuální - pak už dokonce nebudeš muset nic převádět, jen vypálíš a hraješ.Řešení je jasné, nechat si udělat flash na LT 2.0.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu