X-SIDE Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Zdravím vás :-)) , zajímalo by mě jaké znáte stránky , které se dají vytvořit zdarma (hosting, domena, atd.) Hlavní kriterium aby mi tam šel dát banner .. díky za vaše názory ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3n10n Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Zdravím vás :-)) , zajímalo by mě jaké znáte stránky , které se dají vytvořit zdarma (hosting, domena, atd.) Hlavní kriterium aby mi tam šel dát banner .. díky za vaše názory ;-) FREE SLUZEB je dost IC.CZ, WZ.CZ, HOSTUJU.CZ,.... Pouzij GOOGLE U free sluzeb uz reklamy jsou bud automaticky nebo je tam musis vlozit do stranek ty A ten banner muzes dat u jakekoli sluzby s vyuzitim HTML KODU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panther Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 ja osobne mam web zdarma od kamose (xservers- kazza R.I.P) je to lepsi jak jakykoliv free xxxxxx proto nejdriv zkus znamy jestli by ti neudelali pod domenu neco.jejichserver.cz např Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerRry Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 endora, jen malá reklama na konci stránky, která se dá poměrně lehce zamaskovat.. podpora databáze, php, vlastní domény.. Používám na začátku každého projektu, jakmile se to trošku rozjede, tak zaplatím hosting a převedu na plnohodnotnou doménu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panther Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 jen u ty endory je dulezity zminit omezenej traffic ja tam web mel a po chvily byl do konce mesice ukoncenej kvuli limitu trafficu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carny Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 jestli jednoduché tak určitě WebGarden.cz a jestli přes flash tak wix.com, pokud chceš přes php tak asi endora.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake12 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) www.webove-stranky-zdarma.cz Edited October 19, 2012 by drake12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandr Reško Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ahoj, já bych poradil službu Webnode. Je tam spousta nástrojů a zcela zdarma. Můj web www.uklid-zonora.cz který jsem vytvořil pro úklidovou firmu Zonora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts