Jump to content

PS 2 utržený kontakt

Tod
 Share

Recommended Posts

Cus lidi, koupil jsem od kámoše PS2 ale nenačítali se data z disku, tak jsem chtěl pročistit mechaniku ale jak jsem vyndaval horní kryt tak jsem utrhl takovou tu pásku která spojuje zapínací/vypínací tlačítko a vysouvání mechaniky... jako sem hodně naštvanej, myslíte že už to mužu vyhodit rovnou?? nebo že to nějak pude spravit?? nějakou vodící pastou něbo něčim?? zkoušel jsem to slepit ale asi naivně .. PLS odepiště někdo

Tak teď sem koukal kolik stojí a pohybuje se to mezi 190 - 290 korun podle toho jak je ten pásek dlouhej (potřebná dýlka se liší podle modelu konzole, pro SCPH-50004 je to 7,5 cm a ten je levnější). To mi přijde dost drahý na blbej pásek. Sletovat to asi nepude a slepit už vůbec ne. Můžeš se podívat sám: http://www.playservice.cz/?85,p%C1skov%DD-vodi%C8-k-resetu-pro-ps2-7-5cm

Na SCPH-30004 sou delší (14 nebo 20 cm) a dražší, ty tam mají v nabídce taky. A provádí i montáž, ale to už by ses s cenou dostal někam k ceně funkční bazarový konzole (byť bez příslušenství; já mam např. SCPH-50004 a stál mě asi 900,-) :-D Výměna by nemusela bejt těžká, jen si dát pozor na to nepřetrhnout žádnej další pásek. Sou tam na ně takový zacvakávací patice, který jdou otevřít i zavřít pinzetou nebo plochym šroubovákem. Zatim sem to teda dělal jen u dvd přehráváčů když sem vyndaval mechaniku kvůli vyčištění, ale u ps2 to bude stejný, jen ty pásky sou delší a širší a někde možná budou lepenkou přilepený k desce nebo je bude přidržovat nějaká plastová pacička, tak za to hlavně nervi silou, jinak se to přetrhne.