Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 k vánocům


Nodon

Otázka

Ahoj, dostal jsem za úkol vybrat konzoli k vánocům vylučovací metodou jsem se dostal k Xbox 360. Ovšem o konzolích toho moc nevím, zkoušel jsem hledat všude možně zjistil jsem pouze to že existuje spousta verzí Xbox 360 a některé nejsou flashnout. Takže bych se rád zeptal na pár věcí:

1) Verze Xboxu - jakou verzi mám koupit, chtěl bych něco z aukra abych se vlezl do +/- 5000,- třeba tohle: http://aukro.cz/novy-xbox-360-s-4gb-kinect-ready-nerozbaleny-i1999102815.html. Tenhle se mi zdá jako dobrá volba akorát se bojím že nepůjde flashnout. Kinect nepotřebuji ale nebylo by špatné kdyby třeba časem šel dokoupit. Takže jaké verze Xboxu bude nejlepší?

//edit K otázce 1) taky jsem našel cosi o tom že nějaké mají chip a nějaké nemají, co to znamená?

2) Flashování - když jsem hledal tak jsem zjistil že některé verze nejdou flashnout, některé jdou ale musíš se hrabat v HW atd. Chtěl bych něco co by šlo flashnout bez jakýho-koliv rýpání v HW. Existuje tedy nějaká ověřená verze Xboxu která půjde vždy flashnout? Nemusí to být Slim stačí když to bude obyč. Xbox prostě aby to šlo.

3) Hry - Jak je to s Xbox live když chci hry stažené z internetu jak to s ním? Když nechci hrát po internetu tak přece nemusím být připojený. Takže si teda stáhnu hru nějak ji vypálím a když mám flashnutý Xbox můžu ji normálně nainstalovat, ale taky jsem dočetl že můžu dostat ban, jak tedy na mě můžou přijít? Je to nějak o náhodě? A pokud ho dostanu udělá to z Xboxu kus šrotu který můžu hodit do popelnice nebo to můžu nějak odstranit?

4) Velikost HDD - Na tom odkazu na aukro který se mi líbil má konzole pouze 4 GB paměti, jak moc mě to omezí? Klidně bych nějakou dobu přežil že bych musel něco odinstalovat abych nainstaloval novou hru, ale nemůže se stát že se mi tam nějaká hra třeba vůbec nevleze? A můžu vyměnit HDD za větší? kdysi jsem četl že to jde ale taky jen u některých druhů Xboxu že když ho vyměním u některých typů tak ho to odrovná nebo něco takového.

5) Je to dárek takže všechno musím stihnout do vánoc, rád bych měl do neděle jasno, objednáno jinak by se to nemuselo stihnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1. v tomhle ti neřeknu, jestli je to flashnutelná konzole nebo ne, ale můžeš zkusit v sekci bazar kontaktovat pár flasherů, jestli prodávají nové flashnuté slimy.. díval jsem se teď na jeden playshop, kde je často prodávají, ale jsou tam jenom s kinectem..

2. ne.. takhle to nefunguje... vždy je nutný zásah.. ale ta +/- 1000 tě nezabije..

3. pokud si offline, nemusíš v podstatě nic řešit.. jen je třeba dávat pozor při updatech dashe, které probíhají i offline, skrze hry (určité hry potřebují určitý druh dashe ke spuštění) stačí ale sledovat fórum a nedělat unáhlená rozhodnutí.

4. na 4Gb paměti nenainstaluješ, vyjma dema, žádnou hru.. ale hdd se dá vždycky dokoupit.. důrazně doporučuju.. na svém starém (PHAT) xboxu jsem to první rok a půl nedělal, odpálil si mechaniku a pak jsem ji musel kvůli všelijakým kktinám vyměňovat.. věř mi, tohle bys nechtěl řešit :D

5. shrnuto/podtrženo. starou verzi (ne slim) konzole dnes novou nekoupíš, bazar je sázka do lotynky, nedělej to.

u slima se dá flashnutelnost zjistit podle tohodle postupu: http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/

osobně bych se ale radši kouknul po už flashnuté konzoli..

ban dostáváš jen online, pokud nedodržíš určité postupy, vesměs je to ale i o haluzi.. (vše se dočteš tady na fóru)

nikdy neaktualizuj dashboard, aniž bys předem zjistil, o co se jedná..

nikdy neprováděj flash sám, pokud problematice opravdu nerozumíš na 100 procent (zkušenosti s pájením, atd)

vše se tváří dost složitě, ale nakonec se v tom naučíš šlapat i poslepu, to mi věř. stačí inteligence na úrovni cvičené opice a chvíle čtení :)

hodně zdaru :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu