Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zamrzání při hře.


packing

Otázka

Zdravím, mám problém s Crysis 2. Při hraní mi často zamrzne obraz a ja musím vždy restartovat celej xbox. Zkoušel jsem hru nainstalovat na HDD a napiše mi to vždy hlášku: "Can't read the disk. it may be scratched or dirty. clean the disc with a soft cloth and try again." neměl by někdo nějakou radu co s tím? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Pokud se jedná o hry na originálních DVD nosičích a nejsou nijak viditelně poškrábaná, pak bude asi problém s mechanikou. Zvlášť pokud se jedná o nejstarší FAT model Xboxu a mechanika už má něco za sebou (někdy lze řešit seřízením laseru, někdy stačí vyčistit, jindy se musí měnit mechanika za novou).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Moc díky.Taky jsem odhadoval mechaniku ale říkám si že by to dělala u všech.Ale bohužel jen u 4 tak nevím jestli má cenu jí měnit když ostatní čte bez problému.Zas to nejsou žádné hry bez kterých bych nemohl žít :) Možná zkusím najít návod na to seřízení ještě.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Ono každá placka je lisovaná jinak a optika může skutečně mít problémy se čtením s určitými druhy médií. U těch mechanik existuje nějaká metoda "zesílení výkonu" laseru právě pro tyto případy, na internetu určitě najdeš návody, pokud by ses do toho chtěl pouštět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu