Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dotaz: Kde se dájí sehnat skiny na Wii ....??


screamer007

Recommended Posts

Helou lidičky viděli jste už skiny na Nintendo Wii??Je to nářez že?Nejlepší/a zatím nejbrutálnější/ co jsem viděl je asi manhunt 2 skin :coolp: Nevíte kde se to dá sehnat?Myslím tady v Český republice.Viděl jsem je na netu ale dát za pár samolepek skoro 35USD mě připadá trošku předražený.Stačilo by kdyby někdo měl šablonu těch samolepek pak už by stačilo zajít někam do reklamního studia a nechat si to vyřezat plotrem.Pokud někdo máte podělte se....pod heslem Začněme tunit naše Wii...:coolp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jsem mel nejake nalepky z ABC ktere jak se na neco prilepily tak vypadaly neuveritelne realisticky. Takze mam na svem wii rez :P myslim si ze to nepujde koupit ... nebo aspon o tom nevim.

Ja nebudu podnikat nic vic nez jednu dve samolepky ... urcite si nechci zprasit svoje pekne wiicko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobné samolepky přibalovali do časopisu ScreenFun, když chtěli aby se prodal, páč to byla nehorázná žumpa. Někdy mi připadalo, že obsah německé verze časopisu projeli translatorem. Korektura byla... nebo spíš nebyla. No a o "kvalitě" časopisu vypovídala i listárna, kde na kritizování vůbec neodpovídali, a rovnou autorovi nabídli cenu za dopis měsíce. Tenkrát tam dávali "papírové" skiny na PSX joypady s motivem Final Fantasy VIII, takže se to za pár dní odrolilo.

Nějaké skiny na Wii bych taky bral. Třeba Zeldu, tu teď hodně hraju. Ale myslím, že v českých shopech za korunky české se to těžko objeví.

Tak jsem se rozepsal a doufám že mě neukamenujete. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu