martiN1468621206 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 jaka je pravdepodobnost zniceni baterky kdyz delam dg pres pandoru?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WoKo_O Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 no jestli spustis nakej ten program a budes mit v PSP baterku ze slima jak se pise tak velka..jestli to udelas normal ze z fat baterky udelas pandoru tak zadna..to snad ani nejde znicit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 jj asi bych si mel rychle jednu koupit a nekam vlozit abych ji mel po cely svuj zivot :D a jak to souvisi s topicem? (alespon ze jsi sem nenapsal, ze mu provedes DG :P ) K topicu, fatova baterie se znicit neda.. kdyz by se prepsala spatne eeprom, staci spustit PSP z nabijecky a pak neni problem eeprom prepsat, at uz bude eeprom jakakoliv, eeprom se cte jen pri spousteni PSP /pri bootu/ :) takze kdyby tam byla nejaka hovadina a PSP se nepodarilo spustit (coz je celkem nerealne z tech. duvodu), tak by stacilo psp spustit pres nabijecku a pak vlozit baterii, pak uz pspcku na eepromce nezalezi a pak uz si jen ucucava energii ;) takze neni problem prepsat.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yokozum Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 a jak to souvisi s topicem? (alespon ze jsi sem nenapsal, ze mu provedes DG :P ) K topicu, fatova baterie se znicit neda.. kdyz by se prepsala spatne eeprom, staci spustit PSP z nabijecky a pak neni problem eeprom prepsat, at uz bude eeprom jakakoliv, eeprom se cte jen pri spousteni PSP /pri bootu/ :) takze kdyby tam byla nejaka hovadina a PSP se nepodarilo spustit (coz je celkem nerealne z tech. duvodu), tak by stacilo psp spustit pres nabijecku a pak vlozit baterii, pak uz pspcku na eepromce nezalezi a pak uz si jen ucucava energii ;) takze neni problem prepsat.. ;) No nevim, me se ji podarilo znicit.. pise mi to chypovy hlasky typu eroor writing eeprom on 0x20 adress. Baterku nerozchodim, nenabiju,a ani nevydrzi dyl jak vterinu.. Nevi nekdo co stim? Je to normal baterka s psp fat. Uz jsem zkousel x postupu,jak ji opravit ale nejde to. Udelat pandoru.. a zpatky to proste hlasi chybu v zapisu na eprom.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 No nevim, me se ji podarilo znicit.. pise mi to chypovy hlasky typu eroor writing eeprom on 0x20 adress. Baterku nerozchodim, nenabiju,a ani nevydrzi dyl jak vterinu.. Nevi nekdo co stim? Je to normal baterka s psp fat. Uz jsem zkousel x postupu,jak ji opravit ale nejde to. Udelat pandoru.. a zpatky to proste hlasi chybu v zapisu na eprom.. :( s tim error writing at.. mi psalo take kdyz jsem daval obnovu ze zalohy pomoci trojuhelniku, stacilo mi obnovit pomoci ctverce a vse OK.. akorat mam napouzitelnou zalohu a kdybych baterku nekdy daval na zaruku, musel bych se modlit aby nekontrolovali eeprom, protoze mit seriak 12345678 je trochu divne.. proste to zkus ctvercem.. musis to stihnout kdyz to vydrzi jen sekundu.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yokozum Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 s tim error writing at.. mi psalo take kdyz jsem daval obnovu ze zalohy pomoci trojuhelniku, stacilo mi obnovit pomoci ctverce a vse OK.. akorat mam napouzitelnou zalohu a kdybych baterku nekdy daval na zaruku, musel bych se modlit aby nekontrolovali eeprom, protoze mit seriak 12345678 je trochu divne..proste to zkus ctvercem.. musis to stihnout kdyz to vydrzi jen sekundu.. ;) Jo tak to díky za radu,ale jakmile psp vytahnu z nabijecky tak se psp vypne.. takze jedine co mi zbyva,zapnout ten programek s psp v siti, ale to je marny.. zkousel sem uz vsechny moznosti, od trouhelniku po kolecko,a pise mi to furt ten eror. A s nabijenim je to taky v pytly,jak sem psal,vzdycky to prestane.. a stejne to nic nevydrzi.. :( ach jo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Jo tak to díky za radu,ale jakmile psp vytahnu z nabijecky tak se psp vypne.. takze jedine co mi zbyva,zapnout ten programek s psp v siti, ale to je marny.. zkousel sem uz vsechny moznosti, od trouhelniku po kolecko,a pise mi to furt ten eror. A s nabijenim je to taky v pytly,jak sem psal,vzdycky to prestane.. a stejne to nic nevydrzi.. :( ach jo.. tak v tom pripade je jiz asi jedina, lec brutalni, moznost jak se pokusit vzkrisit baterii, spojit kontakty - hlavne prostredni s +, prip. + a - a doufat ze se vyresetuje eeprom, prip. u +-, ze se baterie proste vzpomatuje.. vim je to nestandartni postup.. ale jinou moznost uz nemas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
martiN1468621206
jaka je pravdepodobnost zniceni baterky kdyz delam dg pres pandoru??
6 answers to this question
Recommended Posts