Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tablet s výstupem pro HDMI, optimálním výkonem za rozumnou cenu.


K-Kiro

Recommended Posts

Po delší době bloumání okolo věci jak vyřešit palubní PC v autě když je auto v základu a palubní PC nemá, dospěl jsem k názoru že by v tomto ohledu byl dobrý tablet (co by multimediální zařízení s dotykovou obrazovkou) Původně jsem přemýšlel o koupi palubního PC do 2DIN které obsahuje věci jako GPS, USB, AUX, přehrávač, internet, video výstup, bluetooth. S pořízením takového zařízení by problém nebyl, ale v čem je? Je to cena která u většiny těchto zařízení přesahovala 16000,- a nadále operační systém i když se dá pořídit s Windowsem tak stejně ta cena je přehnaná. Proto bych si chtěl pořídit pro tento účel tablet s Androidem který by měl obsahovat -Možnost nabíjení v autě, plynulé uživatelské prostředí, slot na sim pro internet (3g), výstup obrazu přes HDMI (pro připojení k monitoru v kufru), GPS (nejlépe funkční OFFLINE), USB, 3,5 mm jack a nějakou tu paměť v Gb nebo rozšíření o pam. kartu. :wohow:

Tak bych se chtěl zeptat jestli neznáte, nevlastníte nějaký takovýto tablet s androidem co by jste mi doporučily. Budu rád za každou radu nebo odkaz na dané zařízení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu