Jump to content

Aky mate mobil ?

Recommended Posts

Guest Anonymous
Posted

Tak co co jeste nosite v kalhotach krome PSP a jinych veci...? Ja siemens SX1 A Nokia 6230i ...doufam ze tento topic tu este nejni. :?

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Anonymous
Posted

Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl.

Posted
Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl.

well, ja som mal asi 4 roky Ericsson R320s, na svoju dobu perfektny mobil, po troch rokoch sa Li-Ion baterka odporucala (bolo treba nabijat 1x denne, skoro ako PSP :mrgreen: ), inac sa nan nemozem stazovat.

No a moja T630 uz 1.5 roka funguje ako svajciarske hodinky :wink:

Guest Anonymous
Posted

well, ja som mal asi 4 roky Ericsson R320s, na svoju dobu perfektny mobil, po troch rokoch sa Li-Ion baterka odporucala (bolo treba nabijat 1x denne, skoro ako PSP :mrgreen: ), inac sa nan nemozem stazovat.

No a moja T630 uz 1.5 roka funguje ako svajciarske hodinky :wink:

No jo, možná jsem narazil na špatné kusy, ale teď už se držím nokie. :D

Guest Anonymous
Posted

jelikoz obcas obchoduju s mobilama tak mam kazdej tejden jinej.....momentalne mam Sony Ericsson W800i

Guest Anonymous
Posted

nokia 00 žádný i... měl sem 6230 (ale potřeboval sem prachy na psp) ale hit důchodců roku 1999 Nokia 5110 se nezapře :D

Guest Anonymous
Posted

JOJO Symbian RuleZzzzz 8) Ja mam Sx1 a otec Nokiu N90..Ja mu ju asi ukradnem kuaaa...

Guest Anonymous
Posted

ja mam lowend NOKIA 7250i

chtel sem koupit novej ale misto toho prislo PSP :D

Guest Anonymous
Posted

JJ, to je fakt, já jsem si dřive třeba zahrál nějakou gamesu nebo tak a teď jen PSP :)