Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sháním někoho na opravu ps3ky !!!


JAckCZ

Recommended Posts

Dobrý den, je tady někdo z Brna nebo okolí kdo by dokázal opravit rozbitou ps3 ?

PS3 po zapnutí nic nedělá, obraz nenaskočí zvuk také nic, wifi ani hdd kontrolka nesvítí ani nebliká, do recovery menu najet nejde (pokaždé když podržím power konzole 1 pípne a vypne se, můžu to dělat klidně 80x po sobě ale nic) Nevím co to je jestli YLOD ?

Byl bych rád kdyby to někdo uměl opravit, je mi jedno jestli to bude servis nebo někdo kdo tomu rozumí, možná by pomohlo přehuličkovat grafárnu. Děkuji za každý nápad nebo tip jak to opravit, nebo doporučení osoby která to opraví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v brne mas servis www.servisvbrne.cz a ty delaji reball, spolupracujeme s nima, takze je mohu doporucit. Zkus se na ne obratit za kolik by to byly schopni udelat. (nevim tedy jestli jeste PS3 delaji, ale delali... - nam opravujou notebooky, takze ohledne playstationu nevim jiste).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Ahoj, chci se Vás zeptat, zda-li nevíte, co se stalo s mým PS3 Slim. Je v elektrice normálně, ale nesvítí mi kontrolka, nejde zapnout, prostě absolutně nereaguje, z ničeho nic. Jako, kdyby v elektrice vůbec nebyl, ale je, zkoušel jsem do jiných zásuvek apod.,ale vůbec nic nedělá, nereaguje, nic nesvítí. Včera večer mi několikrát vypadl proud, ale PS nebylo zapnuté, jen v elektrice, jako vždycky. Nevím, zda-li už včera nešlo, protože jsem ho nezapínal, až dnes jsem si chtěl zahrát a vůbec nic se neděje.. Tak jestli třeba nemá nějakou pojistku nebo něco takového.. Nevím si rady.. Děkuji za každou odpověď a reakci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Ahoj lidi, mam velky problem. Prestaly mi fungovat vystupy z ps3. Nejde ani analog ani hdmi. Ps3 se pusti, hdd huci, kontrolky sviti atd. Nevite cim by to mohlo byt? Popripade nejaky servis na Vysocine?

Sorry ze lezu do ciziho vlakna.

Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu