Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Notebook - přehřívání


carny

Recommended Posts

Zdravím, k narozeninám (31.8.2011) jsem dostal Notebook HP G62 (Intel Core i3 2,4Ghz, 3GB RAM, ATi Radeon HD 5470 1GB) A při větší zátěži jako je hraní her (WoW Cataclysm, FIFA 12, Mass Effect 3, Mafia II, Skyrim, NFS: The Run, Crysis 2, AC: Revelations....) Se mi Notebook po cca. 20ti minutách vypne. Je to přehříváním, nevím jestli tomu pomůže nějaká chladící podložka jinak o notebook se starám dobře a vždy ho mám položený na dřevěném psacím stolku. Notebook je tedy ještě v záruce ale ptám se jestli to nejde udělat nějak tak, abych bez něj nemusel měsíc být, PC je pro mě celkme nezbytný a stolní PC mám momentálně také na reklamaci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za prvé si stáhni program, který ti bude měřit teploty, například HWMonitor je přesný. Pokud je notebook v záruce, tak bych do něj vůbec nelezl, chladící podložka by samozřejmě pomohla, ale zázraky nečekej, toto je moje osobní zkušenost. Pokud víš jak na to, tak ho otevři a vyfoukej větrák, popř. vyměň pastu na chladiči.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád má notes a má na koávesnici funkci FN+F10 a zapne se mu herní režim, při kterym bežej větráky rychlejc. Když to vypne tak se mu taky přehřeje notes, ale jakmile to zapne a hraje tak je to v pohodě ;). Jinak zjisti co se ti přehřívá. Nezakrýváš třeba nějaký ten větrák. A ještě můžeš zkusit podložit notebook nějakou knížkou, aby tam byla větší mezara pro zvduch u větráků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podložka by ti na tohle pomohla určitě stejně dobře jako pomohla mě, když se mi ntb. přehříval tak jsem si koupil nejlevnější podložku jenom n zkoušku zda-li to vyřeší můj problém a vyřešilo ho to krásně... a ta podložka stojí nějaká levná 120,- kč :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim co to je za blbost aby se při 79 vypl, zkus to profouknout a kdyby ses v tom chtěl vrtat (přijdeš asi o záruku, jestli pc potřebuješ momentálně tak na něm prostě nehraj a pak to řeš) tak vyměnit teplovodivou pastu nebude od věci

79 stupnu mělo co ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu