Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledáme redaktory herního portálu


Propi

Recommended Posts

Dobrý den,

zakládáme herní internetový magazín o nezávislých (indie) hrách a všem kolem nich. Dále se budeme zaměřovat na mobilní hry a hry na konzole (PSP, Nintendo DS). Na našem webu bude pro uživatele připraveno několik novinek, které na jiných herních portálech nenajdete. Už to, že se nezajímáme o nejnovější a nejdražší AAA hry na trhu, už tím jsme výjimeční. Na našem webu budou recenze a preview her, novinky, videa, návody, soubory ke stažení, wallpapery, hry zdarma a mnoho dalšího. Dále chceme s tímto portálem spojit i obchod s digitální distribucí her pro Steam, Origin a další.

Projekt se teprve rozvíjí a až budeme mít připravený základ a první obsah webu, tak se spustí web a forum.

Hledám schopné a šikovné lidi, kteří se zajímají o PC a vše kolem něj. Nejlépe redaktory, kteří už někdy psaly nějaké články, či dělali recenze. Mohu Vám nabídnout práci ve skvělém týmu lidí. Samozřejmě jsme ve stavu, kdy nemůžeme skoro nic nabídnout, jen skvělou a příjemnou, ani bych to nenazýval prací, spíš koníčka. Samozřejmě časem získáme nějaké sponzory a potom se najde určitě i něco k odměně, jako například Steam key k nějaké hře apod.

Jestli máte zájem, napište, co nám můžete nabídnout a jak byste chtěli pracovat! Potřebujeme redaktory, někoho kdo bude psát novinky, testovat a recenzovat nové hry, dělat videa, návody apod.

Cokoliv Vás napadne jiného, tak mi to napište, a pokud mě Vámi nabídnutá práce zaujme tak Vás jistě příjmu. Pokud chcete být součástí projektu tak řekněte.

:arrow: Email: firstwave@email.cz

------------------------------------------------------------------------------

[h=2]:arrow: Co to jsou indie hry[/h] Indie hrám se tak nazývá podle anglického výrazu independent (=nezávislý). Co je na nich tak nezávislého? Nevyvíjejí je vývojáři ve velké společnosti nebo pod vydavatelem, který se u normálních her stará o jejich šíření a prodej. A tak vývojáři nejsou při vyrábění hry nijak omezení nebo závislí na různých požadavkách, termínu nebo způsobu zpracování daným vydavatelem. Autoři hry jsou zároveň majiteli práv na hru a tak si v ní můžou dělat co chtějí, takže můžou vznikat hry s vyjímečnou hratelností a zpracováním s mnoha inovacemi. Takový vývoj her může být časově náročný, takže někteří autoři dělají hru delší dobu a průběžně ji vylepšují. Protože jim nikdo neplatí vývoj, tak to může být i finančně náročný. Pokud je ale hra dobrá, lidé si ji koupí a podpoří tak autora. Výdělek je tedy poměrně nejistý a závisí na popularitě hry, ale opravdoví indie vývojáře práce na hře prý baví a je to vlastně jejich koníček a jakkýkoliv přivýdělek vřele uvítají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu