Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nechápu jak hrát přes RGH


Recommended Posts

Ahoj všici , dnes jsem poslal xko Kanalizátorovy tak uz se na to chci připravit mám v plánu koupit si HDD 320 GB dnes , ale nechápu jak na něj přenesu hry jak ho propojím s PC??? nějaký odkaz na kabel nebo tak něco na aukru se nějaké našel ale podle mě na stará HDD mám x 360 černý s tou variantou jak se vkládá HDD dovnitř (není vidět) dá se to propojit etherneťákem ??? jak se to dělá a jaká je rychlost přenosu ,??? nebo pošlete odkaz na kabel která bude kompatibylní s :http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/xbox-360-hard-drive-320gb/ a já jen to jen koupím s kopírováním her na HDD si snad už poradím někde jsem tu viděl návody na 2 druhy jakésy iso2god a xbox browser bo tak něco jaké je čí stanovisko co lehčí (omlouvám se ale opravdu pro "deb***y) protože doteď nechápu, i přes kanalizátorovo snažení co mi s konzolí udělá xddddddddd:-))))) díky moc všem pište buď to se,/ rasi1357@gmail.com díky moc opravdu:bash::bash::bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chceš hry normálně kopírovat na externí HDD.. Tak si hru extrahuj třeba přes Xbox image browser... Na externí disk si zkopíruj FSD dashboard ( http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/9773-freestyle-dash-fsd-2-2-freestyle-dashboard-xbox-360-download-connectx.html ) Pak tam vytvoř složku Games a extrahovou hru zkopíruj do téhle složky. Pak připoj externí disk k xboxu a zapni ho. Zapínání bude trvat trochu déle a měl by ti najet FSD dashboard.. Tam si dej Settings a je tam položka Content nebo tak něco. Vyber a úplně dole bude manage Game Path.. Tak to vyber a zadej cestu k těm hrám.. Tedy HDD:\Games uložíš to a pak si dáš v menu XBOX 360 game library a hra se ti tam ukáže :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu