Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak připojit playstation 2 k TV


Recommended Posts

Dobrý den,potřebuji poradit jak zapojit sony playstation 2.Koupil jsem si starší playstation 2 je to typ SCPH 70004 k playstationu byl kabel pro pripojení k televizi a ten má na jednom konci konektor který se zapojuje do PS a na druhém konci má tři konektory něco jako cinch,jak to připojím k TV.Mám cca rok starou LED TV k ní byla redukce do které jdou ty cinche zapojit ale TV playstation nenajde.Předem díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakou barvu mají ty cinche? Jestli je to žlutá-červená-bílá (http://www.edmontonmods.com/images/services/Ps2video%20cable.jpg), tak ta žlutá je kompozitní video a červená s bílou sou audio. Pokud by to bylo modrá-červená-zelená (http://www.lygotech.com/products/PS2%20COMPONENT%20VIDEO%20CABLE.jpg) tak je to komponentní video, to má lepší obraz a umí to i HD rozlišení, ale tyhle kabely se k PS2 normálně nedodávaj, musej se kupovat zvlášť. Prostě strč žlutej cinch do žlutýho konektoru (ten snad mají i ty nový a drahý led tv) a mělo by to fungovat.

Pak se ještě v nastavení samotný konzole dá nastavit co se má posílat na výstup, jestli kompozitní, RGB nebo Y/Pb/Pr video (k čemuž je třeba mít správnej kabel aby to fungovalo) a taky se tam nastavuje jestli se má použít širokoúhlej obraz nebo normální (16:9, 4:3). Postup jaký tlačítka mačkat když nevidíš nic na obrazovce - http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-2-PSOne/need-help-with-video-settings-for-my-ps2/td-p/744050

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SCART (http://cs.wikipedia.org/wiki/SCART) má v sobě taky i kompozitní video a dělaj se i kabely playstation-scart s odbočkou na cinch, takže se k tomu dá připojit třeba ještě video nebo tv karta v pc pro nahrávání. Ten mam já, je praktickej (http://www.consolemate.com.au/images/psxscart.jpg).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu