Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám redaktory JoK3rXxX


Dominik Seifert

Recommended Posts

Hrubky, styl psaní článků, design (dost věcí se bije písmo v logu s ostatníma textama), vůbec styl psaní, jak už jsem říkal název stránek, logo, menu, informace nula - záruky apod (zatím jsem to nenašel), styl písma, velikost písma, články jsou absolutně neatraktivní, všechno je na hov/no nemá to podle mě cenu abych byl upřímnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já si myslim že některý věci nezměníš, ten styl psaní atp. název? Je to prostě hrůza styděl bych se tohle vypustit, když už chci mít něco seriózního tak si to připravim, ukážu porovnám ladim a pak to teprva vypustim už s týmem co bude psát. Takhle to někdo otevře třeba jako já, a už vím že se nikdy nepodívám, možná jen teď jak to šlape za nějaký čas, protože je to prostě šílený - samo sebou pokud si spokojený ty sám tak to dělej dál, ale moc dobrou reklamu sis neudělal to mi věř, proto říkám využij to na osobní blog.

EDIT: nebo tak něco, ale hlavně nechtěj lidi co ti tam budou psát, nemá to cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když jim zaplatíš tak napíšou, jinak se ti na to zkušenější písálci vyprdnou. Fakt si to nech pro sebe a piš tam třeba co si dělal celej den a bnabízej služby ale nekopíruj nebo nepřepišuj jiný články, nepostuj jen videa a tak, max vtipný (když už máš joker web) to by bylo lepší a i by to možná vypadalo a hlavně by se to hodilo, a možná by i někdo psal časem, a udělej si lepší reklamu a vypusť to až budeš mít nějakej plán nedělej to za běhu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu