Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playtv Digitální Tv Na Playstation3


narliza

Recommended Posts

na jednom českém webu sem se dočetl toto přečtětě si to pozorně co ta naše PS3 dokáže :) a jásejte :)

playtv_c.jpg

Praha, 22. srpna 2007. Dnes na veletrhu Games Convention oznámila společnost Sony Computer Entertainment Europe uvedení novinky s názvem PlayTV – softwaru, který změní PLAYSTATION®3 (PS3™) na osobní videorekordér (PVR). Software PlayTV bude dostupný ve Velké Británii, Francii, Itálii, Německu a Španělsku začátkem roku 2008. Další země se systémem PAL budou následovat podle časového harmonogramu.

Vzhledem k možnosti sledovat, pozastavit a nahrávat živé TV vysílání z mnoha různých bezplatných kanálů posílí PlayTV postavení herní konzole PS3 jako centra zábavy pro celou rodinu. Ať už se jedná o záznam programu během sledování jiného, záznam celé série1 jediným stisknutím tlačítka nebo sledování programů na cestách prostřednictvím funkce Remote Play na PSP™ (PlayStation®Portable), PlayTV nabízí jednoduché řešení všech těchto situací.

“Uvedení modulu PlayTV skvěle rozšíří už i tak pestré možnosti zábavy s PS3. Je to výjimečně atraktivní návrh na rodinný dárek pod letošní vánoční stromeček,” řekl David Reeves, prezident společnosti Sony Computer Entertainment Europe. “Herní konzole PS3 již poskytuje možnost hraní her ve formátu High Definition, přehrávání Blu-ray filmů, hudby, videa, zobrazování fotografií, surfování po Internetu a také poskytuje připojení k síti PLAYSTATION®Network. Díky novému modulu PlayTV a jeho špičkovému TV tuneru, jakož i díky funkčnosti ve stylu osobního videorekordéru, se herní konzole PS3 v současné době stává tou nejlepší volbou pro zábavní centrum pro celou rodinu.”

PlayTV poskytuje také funkce, které najdete jen u těch nejdražších videorekordérů:

* Dva TV tunery High Definition-ready: oba dva schopné příjmu, záznamu a přehrávání televizních programů ve formátu High Definition, jakož i ve standardním rozlišení.

* Elektronický programový průvodce2: uživatelsky neuvěřitelně jednoduchý průvodce programy na následujících sedm dní, který poskytuje navigaci pro programování PVR funkcí PlayTV – používání je rychlé a jednoduché, ať už s ovladačem PS3 SIXAXIS™ nebo Blu-ray dálkovým ovládáním.

* Kompatibilita: PlayTV pracuje v široce dostupném standardu Digital Video Broadcasting – Terrestrial (DVB-T).

* Jednoduché používání: intuitivní ovládání, pomocné funkce pro ovládání jediným tlačítkem, výuková videa a jednoduchá navigace – díky tomu všemu je radost používat PlayTV, což se nedá říci o komplexních navigačních systémech některých PVR modelů.

Volitelné grafické zobrazení na obrazovce poskytuje bohaté informace o stavu PlayTV a poskytuje rychlý přístup k programovým informacím, uloženým TV programům a ovládacím prvkům na pozastavení nebo záznam živého vysílání.

PlayTV také automaticky nastaví správné rozhraní pro zobrazení buď SD, nebo HD rozlišení pro bezproblémový zážitek ze sledování.

* Vzdálené sledování pomocí PSP™: Bezproblémová konektivita s PSP™ umožňuje nastavovat nahrávání, sledovat živé vysílání a nahrané TV programy na dálku prostřednictvím WiFi připojení (pomocí funkce Remote Play) – nebo si můžete přenést video soubory do PSP™ přes USB kabel.

* Dlouhá technologická životnost: PlayTV se bude časem vyvíjet – přidávání nových nebo aktualizace existujících funkcí bude probíhat pomocí sítě PLAYSTATION®Network.

Převzato z http://www.playstation2.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj to sem uz cet ale pro ty co nemaj digitalni vysilani to neni ja ho budu mit do mesice a na todle se tesim nejvic me laka to ze muzu live sledovat veschny programy na psp

hoj, nerozumim, znamena to, ze si to "posles" do psp a tedy ti nic neujde, i kdyz treba musis na zachod...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja bych se spis zeptal:jakoze kdyz budu 100 km dalekood ps3,tak se muzu pripojit s psp?

lol to ne , jen budeš moct streamovat telvezi v PSP ale ne na 100 km :), spíš že třeba máš PS3 v obejváku a ty si lehneš v pokiji akoukáš na telku v PSP , anebo na záchod :)

je to správný krok od SONY a myslim že dělaj dobrou práci co se týče PS3 , už bych nesrovnával s xboxem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu