Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dojmy, postřehy a zkušenosti s Wii (+Wiikey)


SuiVanOrton

Otázka

Tenhle post jsem napsal v jiným vláknu, ale nakonec jsem se rozhodl udělat zvláštní vlákno jenom na tohle. Do prvního příspěvku budu psát všechny dojmy a zkušenosti z Wiička s Wiikeyem, taky všechno co se třeba nepovede atd. Pište co vás zajímá, třeba to vyzkouším a dám vědět.

Tak Wiičko s Wiikey od Wisoftu (http://www.wisoft.sk/) mi přišlo včera. Tak řeknu nějaké ty první dojmy a postřehy. Celkově to přišlo na 8720,- Kč. Když si to přepočítáte tak by to mělo být míň, ale s tím jsem nemohl nic dělat. Peníze jsem poslal předem na účet do Česka, podle emailu od Wisoftu by to stejně na dobírku neposlal.

(i tak je to výborná cena - jedna nekoupená hra a máte to zpět).

Wiikey bude asi clone, myslím si že kdyby to byl origoš tak se určitě pochlubí tou nálepkou - a žádná taková tam není. Wiičko přišlo v naprostém pořádku ze Slovenska první třídou :-). Wisoft poskytuje nějakou omezenou záruku (nejsem si ouplně jist co to znamená), v každým případě je Wii opatřeno takovou tou nálepkou (wisoft) aby ste to nemohli rozebírat.

Trošku špatně jsem si to přečetl a zjistil jsem až tedka, že všechny ty nastavení Wiikeye a boot disk apod. je v režimu Gamecube, takže pokud nemáš ovladač z GC, tak si ani neškrtneš, takže ten si budu muset někde pořídit. Vlastně ani nevím jakou verzi firmwaru Wiikeye tam mám :-) POZOR je to blbost, OPRAVENO !!

OPRAVA: tak tedka mi jeden maník napsal, že se to nastavení dá ovládat i bez GC ovladače, tlačítko reset jako posun a podržení jako výběr. Tak to jdu zkusit. A taky že GC ovladač není úplně to samé jako GC ovladač ... sakriš. :-) GC se připojuje přímo do Wiička zatímco clasic ovladač se připojuje přes Wiimote, takže hry pro GC s ním hrát nemůžete. Bacha na to, taky jsem to nevěděl. Kdyby jste věděli o nějakém GC ovladači za slušnou cenu dejte vědět ...

OPRAVA 2: To s tím resetem opravdu funguje :-)) takže jsem updatoval na 1.9b. No asi to updatnu na 1.9g. Při tom updatování pozor at vás to nesplete, ono to totiž nejprv překontroluje jestli to co chcete updatovat je v pořádku a až jakoby na druhý pokus to updatuje. Blbinka ale může to zmást.

Mám tam verzi firmwaru Wiička 2.1E. Pár her (asi tři) nahlásili že budou updatovat, pak se to asi deset sekund updatovalo a resetlo a stejně je tam pořád dál to 2.1E. Poté už se updatovat nikdy nechtěli.

Hry mám stažené jenom PAL verze, pálím na DVD-R Verbatim rychlostí 6x programem ImgBurn (http://www.imgburn.com/), všechny které jsem zkusil fungovali bez problémů.

Moje první dojmy z her ... zatím nebylo moc času (hodnocení od jedné do pěti hvězd):

Mario Strikers Football (****) - parádní hra, ale musím se to pořádně naučit, zatím jsem dostával docela na prdku :-)) Je to ale docela návykové. Rozhodně doporučuju.

Super Monkey Ball (**) - to by mohla být dobrá hra, kdyby dotáhli ovládání, řekl bych že špatně reaguje na ovladač.

SSX Blur (**) - je to docela pěkné, ale nějak to nemá tu správnou atmosféru, nedokázalo mě to chytnout.

Mortal Kombat Armaggeddon (****) - lidi na to nadávaj, ale mě to docela bavilo, prostě taková mlátička, jenom to chce klasik nebo GC ovladač, s ním to myslím bude ještě lepší.

Metroid Prime 3 (***) - hra je to parádní, jenže já moc nejsem na tyhle FPS střílečky. No prostě dobrá hra, ale ne pro mě.

Resident Evil 4 (*****) - fakt dobrá věc, ale já to nemůžu moc dlouho hrát, protože na to nemám nervy :-))).

Zelda (****) - zkoušel jsem jenom začátek, ale vypadá to vážně na pěknou hru. Rozhodně to zapařím.

Crash of the Titans (*****) od týhle hry jsem nečekal nic, protože na NDSku mě to vůbec neoslovilo. Ale na Wiičku to nemá chybu, klasická hopsačka a řekl bych docela návyková. Super hra. Kdo máte rádi hopsačky tak na tohle nezapomente.

Bust a Move (***) ttahle hra nemůže ničím překvapit, přesto se to hrát docela dá.

Table Tennis (Rockstar) (*) - podle mého šílená blbost, snažil jsem se přijít na ovládání ale prostě to nešlo. Ještě to zkusím ...

Need for Speed: Carbon (*) - typická narychlo spíchnutá hra od EA. Ovládání problematické, hratelnost nízká a jak dobře víme u Wiička grafika to nezachrání. Není nic co by mě k téhle hře mohlo vrátit, kdo si to koupí tak vyhodí akorád prachy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Hoy. Taky mam od nich wiikey, ale nechal jsem si jej poslat samotnej. Napajeni probehlo uspesne, tim sjem si 100% jistej. Ale kdyz vlozim Wiikey setup dvd 1.3 tak to nenacte....vlastne to endela nic. Palil sjem to na TDK rych. 4x a gigamaster taky 4x....a nic. Ty jsi to ted nedavno zprovoznoval, pls porad mi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Hoy. Taky mam od nich wiikey, ale nechal jsem si jej poslat samotnej. Napajeni probehlo uspesne, tim sjem si 100% jistej. Ale kdyz vlozim Wiikey setup dvd 1.3 tak to nenacte....vlastne to endela nic. Palil sjem to na TDK rych. 4x a gigamaster taky 4x....a nic. Ty jsi to ted nedavno zprovoznoval, pls porad mi.

Mně setup disc 1.3 funguje bez problémů. Mám tam fw 1.9g momentálně, ale fungovalo mi to i při 1.9b.

Jakou máš tedka verzi Wii ??? Já 2.1E.

Jinak asi u dvou lidí jsem narazil na to, že jim TDKčka dělali problémy, já pálím na Verbatimy16x rychlostí 6x programem ImgBurn a zatím díkobohu mi fungovalo všechno.

Tady je jeden článek k tomu http://www.pocitac.com/?item=jak-na-wiikey-config-dvd-na-wii-3-0e ,ale jestli ti to nedělá vůbec nic, jako že ti to nehodí ani chybu tak to nebude tento případ. Osobně bych to viděl v těch dvd, to TDKčko o tom jsem opravdu četl že to má nějakou nesprávnou velikost nebo co a že to dělá problém, no Gigamaster neznám ale nevzbuzuje to důvěru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
mno ja mam 3.0e ale s tim by si prave setup 1.3 mel poradit....ok zkusim to jeste na verbatinku 16x ale nejak jsem uz skeptickej :(

mam tam dat update 1.9b a nebo jen setup disc 1.3 ? zatim sjem daval ejn setup, protoze jsem si rikal, ze neni co updatovat

Takhle, to jsou dvě různé věci. Ten update 1.9b - respective bych tam nacpal rovnou ten 1.9g (funguje bez problémů) to je nový firmware pro Wiikey. Stáhneš si to ze stránek http://www.wiikey.cn/resources.html ,vybereš z toho raru ten PAL soubor a ten si vypálíš. Vrazíš to do Wiička a jestli nemáš ovladač na GC tak se to ovládá pomocí tlačítka reset. Nejprv se to udpate zkontroluje, po druhé až updatuje.

Ten setup disk 1.3 ten je na to aby jsi mohl něktré věci nastavit - třeba jestli má být zapnutá nebo vypnutá region free apod. Taky se to ovládá tlačítkem reset když nemáš GC ovladač, krátké stisknutí je posun, dlouhé výběr.

PS: obrazovka s tím updatem firmware Wiikeye vypadá takto

wkupscreenshotau6en4.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ok vypalil sjem 1.9b na verbatinku 16x....ale nic to neudelalo, takze ted to zkousim podle toho postupu na http://www.pocitac.com/?item=jak-na-wiikey-config-dvd-na-wii-3-0e

ale pokud to nepujde, tak to asi bude vadnej cip :(

Pak dej vědět jak jsi dopadl popř. jestli se ti to podaří tak čím to bylo ...

Já jsem tam tedka dal PAL verzi Super Mario Galaxy a Wiičko se mi updatlo na 3.0E. Zatím jsem žádný problém nezjistil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak nepovedlo. Nebere to dvd s 1.9b.....ani setup dvd 1.3. Jednou, kdyz jsem vlozil setup dvd, tak to hodilo tu chybu "An error has occurent"....takze jsem postupoval podle navodu na tom pocitac.com.....ale ten boot disk, kterej sme si vypalil to taky nezaznamenalo.....

Rek bych, ze jsem asi vycerpal vsechny moznosti :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tak nepovedlo. Nebere to dvd s 1.9b.....ani setup dvd 1.3. Jednou, kdyz jsem vlozil setup dvd, tak to hodilo tu chybu "An error has occurent"....takze jsem postupoval podle navodu na tom pocitac.com.....ale ten boot disk, kterej sme si vypalil to taky nezaznamenalo.....

Rek bych, ze jsem asi vycerpal vsechny moznosti :(

Tak to vážně nevím. Já sem se něčeho takového právě bál, proto jsem si to koupil rovnou s čipem od Wisoftu.sk, tam jsem měl aspon jistotu že to na začátku bude fungovat (když s tím já něco neprovedu).

No ale co tedka s tím ... možná zkus napsat tomu slovákovi z www.wisoft.sk, on bude mít určitě zkušenosti a třeba ti poradí. Jinak vážně nevím ... :?

Předpokládám že nějaké nižší verze jsi zkusil ??? Tzn. třeba si vypálit setup disc 1.2 třeba. Možná je tam nějaká prastará verze a je potřeba jít postupně ... (ehm možná ptákovina, ale určitě bych to zkusil). Případně zkusit ten 1.9b recovery disc z http://www.wiikey.cn/resources.html . Ale to jsi asi už zkusil co ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Dotaz k update . Píšeš : Já jsem tam tedka dal PAL verzi Super Mario Galaxy a Wiičko se mi updatlo na 3.0E . Stále vše bez problémů ? Měl jsi tam 1,9 dřív než jsi to updatoval ?

Ano zatím naprosto bez problémů. Upozorňuju že jsem tam samozřejmě měl update 1.9g (to malé g je důležité, jenom s tímto updatem funguje právě Super Mario Galaxy). Tady to napíšu jak to u mě šlo během času ...

- když jsem to dostal tak Wii bylo 2.1E, Wiikey nevím

- updatnul jsem Wiikey na 1.9b

- updatnul jsem Wiikey na 1.9g (to se může udělat rovnou, ale v tý době jsem čekal až někdo potvrdí že 1.9g běhá bez problémů když tam píšou že je to beta verze. Ale vlastně o nic nejde, prý jde normálně i downgradovat, tak i kdyby to dělalo problém tak si tam člověk může hodit zpět ten 1.9b. Ale 1.9g překonává tu novou ochranu která byla použita u SMG)

- ze hry SMG se mi updatlo Wiičko na 3.0E

Jinak jeden známý z jiného fora má Wiičko updatlý na 3.1 a funguje mu to taky naprosto bez problémů a to je mnohem větší pařan než já. Taky má fw Wiikeye 1.9g.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Takže Wisoft zbytečně straší. Díky, jdu do updatu. Ještě dotaz k vypáleným hrám - chodí vám všechno ? Mě se nerozjede víc než 50% , pálím na Verbitim 4 x , ISA jsou asi v pořádku.

Napiš co ti třeba nejde. Já osobně jsem vyzkoušel cca 25 her a fungovali mi naposto všechny. Ovšem nestahuju NTSC verze a to ani americký ani japonský a taky se vyhýbám (resp. snažím vyhýbat) NTSC hrám které jsou jenom patchnutý na PAL, stahuju pouze vyloženě PAL verze (většinou Multi5 jazykový).

Pálím bud 6x nebo 4x na Verbatimy (16x, Adv.AZO+) programem ImgBurn.

Jinak co se týče toho strašení, kde jsi to četl nebo jak Wisoft strašil, já jsem nic nezaznamenal ??? A nebude to spíš aby lidi dávali bacha aby si PAL verzi neupdatli NTSC hrou, to prý může být pěknej průser ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky tvýmu návodu jdou mimo Metroida všechny . Takže díky a pro majitele Wii od Wisoftu : upgradujte , jinak vám některý hry pravděpodobně nepojedou. Není to PAL vs.NTSC , taky mám raději vše v PALu. Pálim Nerem 4 x na Verbatim . Momentálně mám WiiKey s 1,9g a Wii 3.0 a vše chodí luxusně.

Jen poznámka pro výrobu bootdisku s upgradem , musíte použít filechop , který z isa o cca 40 MB udělá velikost GC DVD. Příkaz na spuštění je C:\filechop.exe bootdisc.pal.iso 1459978240. Musíte mít na C: iso , filechop.exe , fixsize.cmd. Lamám ( mezi který se musím počítat) jsem ušetřil dvě hodiny a 3 DVD :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Díky tvýmu návodu jdou mimo Metroida všechny . Takže díky a pro majitele Wii od Wisoftu : upgradujte , jinak vám některý hry pravděpodobně nepojedou. Není to PAL vs.NTSC , taky mám raději vše v PALu. Pálim Nerem 4 x na Verbatim . Momentálně mám WiiKey s 1,9g a Wii 3.0 a vše chodí luxusně.

Jen poznámka pro výrobu bootdisku s upgradem , musíte použít filechop , který z isa o cca 40 MB udělá velikost GC DVD. Příkaz na spuštění je C:\filechop.exe bootdisc.pal.iso 1459978240. Musíte mít na C: iso , filechop.exe , fixsize.cmd. Lamám ( mezi který se musím počítat) jsem ušetřil dvě hodiny a 3 DVD :-)

Metroid mi funguje, ale já tyhle hry moc nemám rád tak jsem to víceméně jenom vyzkoušel, chvíly tam běhal a pak šel hrát něco jiného, ale hra fungovala.

Co se týče toho bootdisku tak to jsem vůbec netušil a říkal jsem si na co tam jsou ty soubory, ale já to prostě jenom vypálil jako normální iso a taky mi to fungovalo. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jenom takový dotaz. Říkals, že máš Wii s Wiikey z wisoft.sk ? A že jsi updatoval na 1.9g ? Jak jsi to udělal? Já se o to snažím už několik tejdnů. Vždycky mi to při updatu hodí error. Tak jsem zkusil ten trik s vyndaváním a i když mi najede hlaska, že update byl komplet, stejně se to neupdatuje a říkaj to lidi všude, že i po tom eject triku jim to nejede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jenom takový dotaz. Říkals, že máš Wii s Wiikey z wisoft.sk ? A že jsi updatoval na 1.9g ? Jak jsi to udělal?

Myslím, že se to dá poskládat z toho co psal SuiVanOrton . Měl jsem z toho vítr, abych nezrušil wii ,ale wiiplatilo se :

1) ze stránek Wiikey stáhnout update 1.9g , vybrat z něj PAL iso

2) pomocí filechop vytvořit soubor o cca 1,4 Gb ( pořád jsem nemoh pochopit proč se nero brání to vypálit na DVD a imgburn se mi zasekává ) , vypálit na DVD

3) vložíš , zobrazí se GC logo , potvrdíš start a objeví se instalační obr - viz to luxusní pozadí v předchozím

4) potvrzuješ ( já teda ovladačem z GC) , poprvé to testuje , podruhé zapisuje , až dojede potvrdíš reset konzole a hotovo

Pomohlo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No ja to vsechno chapu, nejsem zadny novacek, ale mam proble s tim updatem, uz jsem to tady nekde psal. Nejde ho updatovat. Mel jsem verzi 2.1E ve Wii a nevim co ve Wiikey, mam ho z wisoft.sk a kdyz updatuju, tak to po testovani hodi hlasku: ERROR: test failed! Check your connections and try again. Jenom me zajimalo, jak updatoval nekdo, kdo ma Wii taky z wisoft.sk s wiikey. Jestli s tim ma taky nekdo problem. Nasel jsem, ze se Wiikey musi reprogramovat, jinak nepude updatovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
No ja to vsechno chapu, nejsem zadny novacek, ale mam proble s tim updatem, uz jsem to tady nekde psal. Nejde ho updatovat. Mel jsem verzi 2.1E ve Wii a nevim co ve Wiikey, mam ho z wisoft.sk a kdyz updatuju, tak to po testovani hodi hlasku: ERROR: test failed! Check your connections and try again. Jenom me zajimalo, jak updatoval nekdo, kdo ma Wii taky z wisoft.sk s wiikey. Jestli s tim ma taky nekdo problem. Nasel jsem, ze se Wiikey musi reprogramovat, jinak nepude updatovat.

Jak jsi se mohl dočíst na úplně prvním postu tohohle vlákna tak já jsem majitelem Wii s Wiikey od Wisoftu. Co se týče Wii tak jsem tam taky měl 2.1E. Co se týče updatování Wiikeye a erroru, tak mě to nic takového nedělalo, vše mi fungovalo bez problémů. Proto být tebou zkusím jiný druh DVDčka, vypálit to ImgBurnem co nejnižší rychlostí (i když já si myslím že ta rychlost nemá až takový význam) třeba zkusit 4x (protože hodně DVDček ti 1x už nebude pálit, třeba DVD Verbatim 16x má nejmenší možnou od 4x do 16x, já používám ty Verbatimy co tam mají napsáno Advanced AZO+ a doted jsem neměl jediný problém - ani s update ani s hrama).

O reprogramování nevím vůbec nic, vím že existuje na ofiko stránkách recovery disc 1.9b, ale to myslím není tvůj případ, protože tobě zachytí chybu už ten test tak bych to vážně připisoval na špatné vypálení. Jeslti jsi pročítal různá fora tak určitě víš že mnoho lidí doporučuje (včetně ofiko stránek) spíš DVD-R, a Nero p r ý dělá chyby tak zkusit ten ImgBurn, popřípadě ještě jedna možnost třeba skočit k nějakýmu kamarádovi aby to zkusil na svojí vypalovačce (ale to by byl extra pech že by zrovna tvoje vypalovačka byla nějaká slabá).

Tohle je readme co je u toho recovery discu

.------------------------------------------------------------------.

| - wiiKey recovery disc v1.9b - |

|------------------------------------------------------------------|

| |

| Recovering from a bad flash |

| --------------------------- |

| Please note that this is an emergency procedure which should not |

| have to be performed. If the flashing was interrupted for any |

| reason the chip is left in a state where it cannot operate fully.|

| |

| Burning the recovery disc image |

| ------------------------------- |

| As media support in Recovery Mode is limited we recommend you |

| use DVD-R only for the recovery disc. Burn it with Toast, Image |

| Burner, or cdrecord. |

| |

| Performing the update |

| --------------------- |

| |

| - Switch on Wii and eject any disc in drive |

| - Insert recovery disc and reset Wii |

| - Wait for at least 3 minutes. There will *not* be any sign that |

| the wiikey is recovering, and the recovery disc will not appear |

| in Wii menu. |

| - Power off the Wii and switch it back on again. wiiKey should |

| now have recovered its firmware, and EEPROM will be restored to |

| default settings.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
...jdou mimo Metroida všechny .

Další zkušenost , všechny hry projíždím Brickblockerem , který odstraňuje updaty a právě MP má v sobě update , který nepovýší firmware ale umožní rozjet hru. Takže radši třikrát přesvědčit , že je to PAL a povolit update.

Já si myslím že to projíždění Brickblockerem je opravdu jenom pro lidi, co zkouší i NTSC hry. Kdo se drží PAL her, neměl by mít problém.

Já to vidím asi takto ... na Wiikey jsem nepovolil regionfree pro Wii, tzn. že když tam vrazím NTSC hru (a ted je jedno jestli originál nebo kopii) tak by mi to mělo hodit klasickou hlášku že tohle přehrávat nebude (tedy takovou hlášku kterou to hodí když do neočipované Wii vrazíš hru z jiného regionu - a tahle hláška ti nemůže nic zablokovat to je jasné) - tím mám zajištěno že všechny hry které tam budou jsou PAL - aspoň doufám. Navíc když něco stahuju tak si dávám opravdu pozor aby to opravdu PAL bylo.

JInak jsem stáhl asi tři hry tady odsud http://wii-reloaded.ath.cx/index.php?action=games a vše fungovalo. Je tam popis jestli je to PAL nebo NTSC, a navíc jsem se všiml že u některých NTSC je napsáno jestli je regionfree ano či ne - ale já stejně NTSC hry prostě nestahuju. Kdo si počká, ten se dočká :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja uz jsem zkusil vsechno, co si napsal (ImageBurn, rychlost media i jinou vypalovačku, ale porad nic). Vim, ze par lidi ma ten samej problem, jenomze to je hrstka a zatim jsem jedinej z CR, co vim, jinak par lidi ma tenhle problem i s original Wiikey. Co je prej nejednodusi je donest to zpet tam, kde ti to napajeli a nechat to reprogramovat. Jenomze to ve wisoft.sk neumej a tam mi nabidli vymenu za Wiifire2 a tan prej je stejnej jako Wiikey original a muze se i updatovat na 1.9g a na pozdejsi updaty, prej to maj vyskouseny. Jenomze to znamena zase Wii poslat na slovensko a pak zase zpet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ja uz jsem zkusil vsechno, co si napsal (ImageBurn, rychlost media i jinou vypalovačku, ale porad nic). Vim, ze par lidi ma ten samej problem, jenomze to je hrstka a zatim jsem jedinej z CR, co vim, jinak par lidi ma tenhle problem i s original Wiikey. Co je prej nejednodusi je donest to zpet tam, kde ti to napajeli a nechat to reprogramovat. Jenomze to ve wisoft.sk neumej a tam mi nabidli vymenu za Wiifire2 a tan prej je stejnej jako Wiikey original a muze se i updatovat na 1.9g a na pozdejsi updaty, prej to maj vyskouseny. Jenomze to znamena zase Wii poslat na slovensko a pak zase zpet.

Řeknu ti to asi takhle. Jestli ti nabídnuli že ti to přepájí zadarmiko za ten Wiifire2 a tenhle co tam máš ti dělá problémy, tak bych prostě neváhal a poslal jim to tam. Vem si jaký máš tedka možnosti ... zkusil jsi kde co a jinejm lidem to funguje (třeba mně), sám si to přeprogramovat neumíš, a dávat to někomu z česka, ten ti tam na tom bude něco dělat a nakonec řekne že neví co s tím a pak už budeš mít porušenou i tu reklamační nálepku od Wisoftu a nefunkční chip. Jestli jsi zkusil i ten recovery disc (???) tak pak už nemám žádný nápady a je docela možné že v tom chipu co máš opravdu bude chyba.

Jak říkám já jsem docela štastnej člověk, protože já zatím co jsem zkusil tak to prostě fungovalo, upgradovat šlo, hry jdou - prostě nemá to chybu. Doufám že to tak co nejdíl vydrží :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu