Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Herní průvodce pro psp možná i x360 hry


xDante1986

Recommended Posts

Tak jsem se rozhodl pro zajímavý počin...můj styl psaní už asi znáte a víte co a jak. Určitě jste někdy viděli ty průvodce na hry které stojí od 500-1000 kč a jsou převážně jen v ENG. Takového průvodce právě dělám na hru silent hill origins (po ní by měli přijít další). Vše bude mít grafické zpracování a po dokončení ukážu screnny nějaké. mělo by to obsahovat kompletní návod, bonusy, zakončení, přehled zbraní, obleků, tipů rad a dalších věcí (brzy se pokusím udělat mapy)...prostě jako kompletní průvodce.

Za práci a vše ohledně toho bych si pak předstaoval cenu v rozmezí 50-80kč pro ty kteří by to chtěli, protože z časových důvodu a náročnosti na přípravu snad chápete.

Proto bych se vás závěrem chtěl zeptat na váš názor, díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a znáš jednodušší způsob? taky je možnost protože průvodců bude víc...plánuji prozatím Manhunt 2, Tekken DR, Medievil R a Castlevaniu a poslat dopředu, stát že by nevyšli je minimální šance a myslím že na foru jsem velmi často a jsme mod, tak asi nebudu mít zapotřebí kvůli tomu někoho okrádat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim si že to je zbytečný když budu mít konkrétně nějákej problém ve hře zeptám se někde na fóru, další problém je v rychlosti jakmile vyjde hra ty už jí musíš mít rychle jí dohrát a sepsat je nesmysl aby byl návod hotovej 1 měsíc po vydání většina lidí už se s tim prokouše nebo se podivá na internetu NE!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je hezký že chceš takhle pomáhat lidem, ale je to blbost. Návody lidi píšou zadarmo. Když už chceš něco prodávat, tak by to muselo bejt hodně na špičkový úrovni.

jde vidět že nevíš na jaké to má být úrovni....včetně grafiky chápeš... jestli si viděl ty drahé průvodce tak víš o čem mluvím....nebude to jen návod ten vám dávám i tu na foru

To NO LIMIT: tohle bylo v plánu dřív než PS Mag

To Fly1: ono pochopíš co myslím až to dodělám :) pamatuješ když na ps1 vyšli třeba i na 2 roky staré hry návody a lidi to kupovali? řekni mi proč? ono to má důvod a jsi inteligentní tak ti ho určitě nemusím říkat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu