Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém s flashkou


ferri1468625304

Recommended Posts

Ahoj mam takovej problém. Do teď jsem hry dával přes flashku na interní xboxovej hdd, ale teď jsem chtěl dát do xboxu Dishonored a xbox flashku vůbec nenašel a když jsem jí dal zpět do notebooky tak chtěla naformátovat, tak jsem jí naformátoval, vytáhnul z notebooky znovu zasunul abych zkontroloval jestli tam všechno je (vše bylo ok), dal jsem jí do xboxu a zase to samí xbox jí nenačet a v notebooku chtěla naformátovat. Po třetí mi jí xbox taky nenašel, ale po vložení do noťasu se mi objevili asi 2 nebo 3 složky a nějaký soubory, všechny přejmenovaný a v názvu měli nějaký klikyháky. Tak jsem to všechno smazal a na zkoušku na flashku hodil jednu písničku, to už mi tu flashku xbox načet, tak jsem na ní po čtvrtý hodil hru (tentokrát tekkena) a zase mi jí nenačet s tim že chtěla v notebooku naformátovat. Takže se ptam jestli nevíte co s tim je. Děkuji za každou pomoc 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,mě se stalo to stejné.Navíc pokaždé v pc se mi na flashce objevila takova divna dvojšipka.. Občas ji xbox načetl,občas ne.... Byla to flashka nějakyho polskyho vyrobce a byla zajímavá cenou a doživotní zarukou tak jsem ji koupil.... Bohužel to byla otrava a tak jsem si vratil,koupil Kingston a nemam jedinej problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu