MinaTom Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Zdravím, mám problém s xkem. Dnes jsem si nechal nainstalovat rgh a vše šlapalo v pohodě. Problém je v tom, že já blbec naformátoval hdd, protože tam bylo hodně zbytečných her. Neuvědomil jsem si, že tím smažu i fsd. Otázka zní, jak nainstalovat zpět fsd3? Předem díky. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukennukem Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 stahni si tohle http://www.realmodscene.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=84 vypal na cd vlož do xboxu a nainstaluj si ho potom v dashlaunch nastav cestu a je hotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinaTom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 (edited) v dashlaunch? Omlouvám se, ale v tomhle se moc nevyznám... EDIT: když to instaluju, tak mi to nechce nainstalovat dashlaunch. Nakonec jsem ho nějak potom nainstaloval, ale jakmile vyberu jakoukoli možnost v Paths, tak se mi sekne xko. Když odejdu z Dashlaunche (B) hodí mě to zpět do NXE... :/ Doufám, že se to nemusí dělat všechno znovu... :/ Edited March 6, 2013 by MinaTom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukennukem Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 zkus to ještě jednou a dej že chceš u te instalace odebrat předchozí verzi v tom dashlauch pokud se dostaneš do toho dashlaunch tak to nastav tak jak to vidiš v 0:58 a na ovladači klikni na ovladači na RB ono se to uloži a zavři Bečkem a mělo by ti to normalně fungovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinaTom Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Tak už jsem to snad dal. Problém byl v tom, že ten dashlaunch nepodporoval verzi dashe, co mám já (16203). Stáhl jsem novou verzi dashlaunche - v default jsem nastavil none a v guide a power jsem tam dal to od fsd (default.exe) Je to všechno tedy už v pohodě? nebo mi tam ještě něco chybí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts