Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zaklínač 3: Divoký hon


kruta

Recommended Posts

post-7667-14687164005248_thumb.jpg

Info:

Něco od vývojářů:

Společnost CD Projekt RED oficiálně oznámila název své další chystané hry: Zaklínač 3: Divoký hon. Dále také oznámila, že tato vrcholná hra z této série bude poslední zaklínačskou hrou od tohoto studia. Zaklínač 3: Divoký hon skloubí vyprávění příběhu podle voleb hráčů, které je pro CD Projekt RED typické, a živoucí otevřený svět, který bude větší než jakýkoliv jiný v celé historii RPG.

Vydání, engine:

Hra vyjde současně na všech hi-end platformách v roce 2014. Znamenité výtvarné provedení spojené s podporou REDengine 3 využije Zaklínač 3 veškerých výhod a technických schopností moderního hardwaru a představí tak nový standard vizuální stránky RPG her.

Zajímavosti:

  • volné cestování v lesích, horách, městech, vesnicích
  • otevřený svět je 30x větší než oblast v Zaklínači 2!

Obrázky:

post-7667-14687164009758_thumb.jpg

Trailer:

Upraveno uživatelem kruta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ano, tak hlavne aby obsahoval i anglicke. Hru s cestinou jsem uz hodne dlouho nehral, protoze cestina hru vetsinou kazi a hodne vtipu clovek vubec nepochyti/nepochopi. Jedina hra v cestine, ktera je must-have je Mafia 1 a 2 a pak jeste Vietcong a VC:Fist Alpha, tedy hry od ceskych vyvojaru kdy cestina neni jen tupy preklad, ale stoji za ni sami autori. Navic ... takovy Fallout vam neskutecne rozsiri jazykove znalosti. Cist eBooky a noviny v Deus Ex:Human Revolution je vazne zazitek. Navic mi vadi kdyz treba ve hre mluvi o nejakym miste v ceskym prekladu a misto se pak jmenuje uplne jinak, popisy jsou jinak atd., protoze jsou v anglictine. Dle myho preklady kazi hru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Tak jsem prošel 2jku a doufám,že když si to koupím na PS 4 a nebudu mít savy z 2 dílu,nebude to tak velký rozdíl jako v Mass Effect. Například savy z Witcher 1 do 2 se mi líbili , nějak extra se tím hra nezměnila.Doufám že tot ak bude i u W3 BTW: Ke konci W2,jak útočí Nilfgaardd na celou zemi,kde se bude odehrávat ten 3 díl ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Kvůli této hře si koupím PS4. Když nepočítám TES, tak Zaklínač je jediná kvalitní RPG série, která mě dokáže, jako milovníka Gothic, hráčsky potěšit. Navíc všechno, co jsem doposud o W3 slyšel, bylo vždy dobré. A na PS4 si ho koupím kvůli tomu, že to výjde nejspíš levněji, než si postavit výkonem odpovídající PC :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

javak: Dneska sem čekoval trailer a vypadá to bezvadně. Ale nechápu, že tady mluvíš, že PS4 výjde levněji, než si skládat výkonné PC, když v popisu máš NTB, který to musí rozjet :D

No, myslím, že můj notes možná W3 rozjede, ale tak na low detaily :D. Navíc jsem za ten notebook dal taky 3x cenu PS4 ;).

Myslel jsem to tak, že postavit stolní PC, které by rozjelo Witchera 3 na stejné grafické úrovni, jako bude na next-gen konzolích, by bylo dražší, než si koupit tu PS4 ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 7 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Tak grafika na PS4 bude na úrovni high PC. Ultra bude jen na PC. Jasně to se dalo čekat, přeci už je konzole 6 měsíců stará :D Škoda no. Bude to vypadat samozřejmně skvěle, ale u takové hry chci ultra, protože to bude zážitek. Sice ultra bude podle mě jen v nasvícení a nějakých efektech a rozdíl asi nebude až tak patrný, ale ten pocit :-) Nezbývá než to zkusit na PC, možná to ještě dám :-)

Nějaké info: http://www.eurogamer.cz/articles/2014-06-19-zaklina-3-bi-na-xbox-one-900p-na-playstation-4-1080p

Upraveno uživatelem Susperian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi příjde Ultra nastavení obvykle jako mrhání přebytečným výkonem. Skoro se to nedá poznat a žere to neskutečně výkon. Jo, chápu, že někdo to chce mít eňoňůňo, ale i tak. To, že to bude na konzolích nové generace vyladěné je dobré znamení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to každopádně. Rozdíl většinou není nějak extra poznat a máš pravdu, že co se týče žravosti, tak je to pořádný nepoměr, to vždycky nadávám :-) Ale já jsem právě bohužel ten typ co to musí mít vykutěné na co nejlepší. Takže si vždycky hraju detailně s nastavení (pokud to jde) a nakonec to mám vykutěné na max co to dám :-) Jsem zvědavý jak se s tím vývojáři poperou. Pro mě je zaklínač nejočekávanější hra. Ikdyž jsem se zařekl, že na PS4 budu hrát jen a pouze exkluzivitky a ostatní na PC, tak u Watch Dogs jsem to už porušil. Ale třeba Wolfíka hraju na PC, kde je sice to hnusné doskakování textur jako u Rage, ale dá se to přežít.

Upraveno uživatelem Susperian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já doufám, že u mě to pořeší jen vyměna zdroje a grafiky (momentálně 550W zdroj a Nvidia 660TI AMP!).PS4 si pořídím jen na exkluzivity protože Witcher se prostě musí hrát na max pokud jsi fanoušek (a más na upgrade peníze samozřejmě)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Čau, uvažoval jsem o zakoupení Zaklínače v předprodeji, teď už v tom mám jasno a určitě si ho během týdne pořídím. Chtěl bych se ale zeptat na nějaká doporučení - na Heurece je u několika obchodů zajimavá cena, ještě zajimavější je pro mne ale datum vydání. Napřiklad originalky.cz uváději datum již 10.02.2015, přičemž ve většině jiných obchodů je datum až o dva týdny později. Mohu tomu důvěřovat? Jaký obchod byste preferovali vy - můžete nějaký doporučit?

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Taky bych předobjednal, jen chci ještě počkat, jestli se neobjeví někde nějaká zajímavá edice. Ta sběratelská byla tuším hned pryč, tak uvidíme jestli ještě něco nevymyslí. I když i ta základní verze obsahuje tolik věcí, co u jiných her sběratelské verze :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu