petas1 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Zdravím všechny a zároveň prosím o radu. Někde jsem se dočetl, že se dá swap magic i stáhnout a vypálit na CD nebo DVD tak, aby fungoval jako originální swap disk. Píšu sem proto, že si chci nainstalovat FMCB 1.8 na kartu, ale nemám originál swap magic, který je k tomu prý potřeba a kvůli jedné nebo dvěma paměťovkám si nehodlám kupovat originální disk. Kdo máte k tomuto tématu nějaké informace, nebo jinou taktiku jak mám FMCB natáhnout na kartu bez originálního swap magic tak prosím pomozte. Už si vážně nevím rady. :cry: Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtan Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 určitě nic nekupuj jsou to vyhozené peníze, kdyžtak se domluvíme, a já ti FMCB nainstaluju a pošlu MC zase z5, všechno během max 4 dnů a to kvůli České poště :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts