Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSV Guacameele! zabíjení potvor s barevnejma štítama ...


aaischa

Recommended Posts

hra se mi strašně líbí .. ale už u toho utíkání před drakem sem měl chut to smazat... miluju hry kerý sou třeba i náročný .. ale ne na hranici 10+ pokusů :D oka.. nejsem takovej nešika.. budu zkoušet dál... čekal sem že se to dá ošéfovat jinak lehčejc.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rytíři už sou rosekaný zatim úspěšně pokračuju dál :D ale občas je to fakt nářez ... mě se ta hra strašně líbí.. skákání a tak .. jen nechápu proč tam neni třeba obtížnost easy.. klidně bez závěrečný trofeje jako je to u uncharted...nebo tak :) miluju skákačky, ale většinou tam pak je nějakej "plesnivej" boss u kerýho skejsnu :(

edit: tak sem to nevydržel a smazal.. tula tree.. nahoře tuna draků, do toho bomby a eště nějakej velkej robot.. fakt ve vší slušnosti jakej č... může dělat hru s tak blbě těžkou obžízností že to prostě nějde ani na desítky pokusů... celkově asi na vitu fláknu.. páč člověka přejde chut něco kupovat když půlku her prostě nejde dohrát pokud člověk neni jeden z deseti hráčů kerý sou fakt guru .. smutný .. :/

Upraveno uživatelem aaischa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Nedavno sem dohrál, a musím říct že je to skvělá hra. Jedna z nejlepších co sem v poslední době hrál a na vitu se formátem hodí úplně ideálně.

Ano, hra je těžká a místy opravdu jde o zdraví konzole (za mě tedy (před)poslední orb v Sieře v té místnosti s mizejícími plošinkami :) ), ale ne tak těžká jak někteří tvrdí. Na zahranicčních webech to kolikrát komentovali jako "Unplayable Hard", což mi tedy ani náhodou nepřišla... Znám mnohem těžší - současné i staré. Navíc hra docela odpouští chyby tím, že má checkpointy skoro ob obrazovku, takže nikdy (vyjma těch bonusových levelů) neopakujete větší počet překážek a jde to v pohodě nacvičit. Resp, pokud nebudete sbírat všechny bonusy, hru dojedete úplně v klidu... Ale musím dodat, že minimálně sbírat ty orby se vyplatí.

Jinak velmi mě bavil soubojový systém. Po jeho naučení byly souboje jednoduché... Taky potěšila super svérázná grafika, vůbec zpracování hry je pěkné a potěšilo mě hodně.

Za nejtěžší část sem považoval ten již zmíněný předposlední orb a vedlejsí quest s cvičebním robotem ponchem (ty kombinace fakt stály za to...), ale obojí je nepovinná záležitost.

Bossové jsou samožřejmě tužší... Ale je to jako v každé skákačce o tom po pár pokusech okoukat strategii, jak se krýt a kdy útočit, a pak už to půjde samo (jen někde je těch pokusů potřeba 20). Nejlehčí mi tedy přišel Flame Face, nejtěžší naopak znovuzrozený Galaca.

Nejvíc se mi asi líbilo utíkání před tím Calacovým zvířátkem a zakončení toho útěku ve stylu Super Mario :)

Vlastníkum Vity můžu hru jen doporučit (navíc je teď tuším do 28.8 na PSN ve slevě za 270 Kč). Jen se to chce místy trochu obrnit trpělivostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu