Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Deaktivace hry a volný slot?


dopitapetr

Recommended Posts

Ano, deaktivovat jen jednu hru z PSN uctu podle me neni mozny. Tim deautorizacnim krokem rozvazes cely ucet a uvolnis ho pro jiny PS3 system, ale vetsina lidi stejne kupuje 1ucet/1 hra, takze to mnohdy neni treba resit. Deaktivace pres web by mela jit jen jednou za 6 mesicu a deaktivace primo pres PS3 by melo byt bez limitu. Pri nakupu jedne hry se mohou delit 4 lide, 2 phantomy (neprenosne, dale neprodejne sloty, ktere se bezne vyskytuji za levnejsi penize po dohode s kupujicim) a 2 legitimni sloty, drazsi, ktere lze deaktivovat, dale prodat, apod.).

Jak to zjistit, myslim, ze to nejde proverit jinak, nez-li smazat zdrojovy ucet v PS3 a zkusit jej znovu nahodit novym prihlasenim. Phnatom ma takovou vlastnost, ze jakmile zdrojovy ucet jednou smazes, uz hru znovu nenahodis, narozdil od legitimniho slotu. Timto krokem tedy o hru prijdes nadobro. I jine ceste jak to zjistit nevim, vzdy je potreba nakupovat od duveryhodneho prodejce.

Upraveno uživatelem Daiv_69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zkusil vymazat ten zdrojový účet a znovu se na něj přihlásit a hra už nefunguje. Při zpuštění mi to ukazuje, že musím aktivovat PS3 system. To jsem zkoušel taky, ale tam mi to ukáže, že systém nelze aktivovat z důvodu, že to už bylo aktivní na dvouch konzolích.

Co ale nechápu, tak hra mi nešla spustit ještě před smazáním toho účtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsi ten ucet deautorizoval, tak bys tim padem mel uvolnit svuj slot, ktery se rozvazal s tvym PS3. Pokud to byl legitimni ucet, tak by opetovna aktivace slotu kamkoliv nemela byt problem. Pokud jsi deautorizaci vynechal a jen smazal ucet (mysleno uzivatelsky ucet v PS3), pak by melo stacit vytvorit jej znovu se stejnyma udajema a vse by melo klapat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom je právě problém, zpět to aktivovat už nejde. Zkoušel jsem to deaktivovat a účet smazat a následně se zpět na něj přihlásit a provést tu aktivaci znovu, ale pořád mi to ukazuje, něco jako že to už nelze provést, že to bylo aktivováno už na dvou konzolích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chápu to dobře? Nyní mám zájem o koupi hry Last of us z PSN což vychází na 750kč jedna hra. Mám zájem pouze o SP hry, koupíme to tedy ve dvou následně až já dohraji tak mohu tento účet na své konzoli deaktivovat a předat ho někomu dalšímu? Samozřejmě počítám s tím, že já už si hru nezahraji, ale bude ji moc používat někdo 3?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu