Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Koupě PS3


hollycz

Recommended Posts

Četl jsem příspěvky, kde se to už sice řešilo, ale téma bylo dva roky staré, a tak se ptám, jestli má v tuhle chvíli cenu kupovat PS3? Je mi jasný, že na konci roku bude PS4, ale bude 2x dražší a nějakej měsíc by trvalo než bych si ho pořídil. Proto mě láká koupit si PS3, co myslíte? :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, nikdo od Sony oficiálně neuvedl, že u nás (tím nemyslím Evropu) bude PS4 ke konci roku a pokud vůbec, tak ve velmi velmi omezeném počtu kusů, takže se dostane na pár šťastlivců.

Koupě PS3 se jistě vyplatí, protože hry, které budou vycházet na PS4, budou také vycházet na PS3 (až na pár vyjímek). Ja osobně kupuji v dohledné době také PS3 a to kvůli dvěma hrám - The Last of Us a GTA V, potom ho prodávám a kupuji PS4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě koupit. Na PS3 vyšla spousta skvělých her a než je všechny za 2 roky dohraješ, tak ti mezitím klesne cena PS4 a bude dostatečná zásoba her. A rozhodně doporučuju si předplatit PS+.

Edit: Já osobně počkám s koupí PS4 minimálně rok, dva. Vidím to až na bundle s Uncharted 4 nebo The Last of Us 2 :)

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Zdravím:)

Už delší dobu pošilhávám po možnosti pořídit si PS3. Pár let jsem vlastnil X360 a i když jsem si u té konzole nemohl defakto na nic stěžovat, tak mi k srdci bohužel moc nepřirostla - převážně kvůli tomu, že jsem po pár letech zjistil, že vlastně na X360 nevychází ty hry, které by mě bavily a vydžel bych u nich déle než pár hodin, bohužel. Jediné, co mi bude chybět asi nejvíc je Forza a Fable. Situace je momentálně taková, že jsem X360 prodal a nyní tápu, jestli pořídit novou PS4 a nebo koupit nějakou bazarovou PS3 a zustat zatím u ní. Na PS3 mám takovej seznam "dream" her, který bych si chtěl zahrát a to jsou např. Heavenly Sword, Heavy Rain, God Of War, Gran Turismo, InFamous, MGS, Motorstorm a samozřejmě Uncharted. Ale zpátky k věci - mám to tady pročtené a vím, že vesměs každý stále doporučí koupi PS3, jelikož se přesně neví, jaké hry z PS3 půjdou na PS4, buď jako nějaké re-edice nb přes Gaikai. Určitě nechci FATko ani SuperSlim, spíš by mě zajímalo, jaké verze PS3 Slim jsou už tak nějak "bezpečný", je mi jasný, že YLOD může nastat kdykoliv, ale spíš mi jde o to, aby mi někdo řekl: "jo, PS3 Slim s 250gb a výš je v pohodě atp..". Další věc je, jak to je s PS3, když bych ji kupoval z UK (myslím, že PS3 nemá žádnej region lock, co se týče PS3 her, jak je to s filmy, tam už to bude asi horší, nevím přesně). Chtěl bych si koupit pre-owned PS3 z Game.co.uk, ale jde mi o to, co u takovéto konzole bude za omezení. Toť asi vše.

Mockrát díky za odpověď,

Kapky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) Rozhodně koupit PS3, streamovaní PS3 her na PS4 je hudba velmi vzdálené budoucnosti.

2) Jakýkoliv slim nebo super slim bude ok, HDD si můžeš vyměnit podle svých potřeb. Já mám slim 250GB už 3 roky, před rokem jsem dal 750GB HDD a vše ok. Osobně bych si koupil slim kvůli lepší (elegantnější) mechanice.

3) konzole nemá regionální zámek (co se her týká), na filmový BD a DVD tam zámek asi je (nevím to jistě), ale tak to by snad u UK verze neměl být problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ajo, jsem pako - máš pravdu. Já měl za to, že UK má jinej region code na DVD, ale teď jsem na to koukal, že by to mělo bejt stejný, tudíž by to neměl být problém ani s DVD, ani s Bluray. Perfektní, díky moc, to by bylo asi všechno, co mě tak zajímalo. Ještě dotaz, psal jsem na Game.co.uk a konzole by měla být CECH 3003A, ta by snad už neměla dělat nějakou neplechu, ne? Někde jsem četl, že revize PS3, které byly hned po FATku, myslím se 120gb a 160gb, tuším CECH 2xxx ještě nebyly úplně OK, ale kdo ví, na kolik je to pravda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

hey ,welcome to www.shocktide.com

With more than 3,000 products, ShockTide.com is mainly for three core categories of videogame, apple, cell phone parts. Also a wide range of hot game accessories and repair parts is showed for your selection.

http://www.shocktide.com/category-7-1-1-PlayStation-3-PS3.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu