Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nds lite - problém


xDante1986

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
nemůžu spustit romky....mám supercard, superkey a 2GB micro SD, romky normálně převedu ale když je spustím jen černá obrazovka nic víc

Nemám s tím zkušenosti, protože na NDS romky mám M3 DS Simply. Takže jenom tipuju ... bude to převodem. Nevím jestli jsou tam při tom převodu nějaké možnosti, ale jestli jo zkoušel jsi to bez všech (těch možností) ?

Jinak být tebou tak zainvestuju a koupím nějakou kartu typu R4DS, M3 DS Simply, DS One apod., ten komfort je k nezaplacení. Žádný převody, žádný starosti s ukládáním, všechno běhá bez problémů. :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
vyměnil jsem to s dragunovem....kdybych to věděl.....

Jinak já mám k NDS Lite do slotu 1 M3 DS Simply (+2GB microSD) na NDS hry a do slotu 2 Supercard Lite (+2GB microSD) na GBA hry a myslím že je to fakt dobrá kombinace :cheesygrin:.

Jsem tedka koukal na aukro, a někdo tam nabízí R4 za fakt rozumný peníze

http://www.aukro.cz/item272136975_r4_cartridge_zakladni_kit_pro_nintendo_ds_lite.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
fakt mě to začíná vytáčet už ....mám stažených hafo her a nic

No ale takhle ... Supercard (ve slotu2) na NDS hry není zrovna to pravý ořechový, ale takový 95% her by ti určitě mělo fungovat. Jestli ti nejde ani jediná tak něco děláš blbě ... jak se říká chyba se bude pohybovat někde v rozmezí monitoru a křesla :cheesygrin:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Píše sa to síce individuálne ku každej hre ale je to skoro vždy rovnaké. Nastavuj si to podľa tohto:

http://www.dualscene.net/viewpage.php?page_id=28 Tu sú vždy najnovšie hry a ich nastavenia. Teraz tam pribudlo trochu viac, ktoré ešte niesú odskúšané ale aj o nich tam bude o chvíľu info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu