Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém se zvukem - praskání


sisiliska

Otázka

Ahoj. Dneska se mi vyskytl problém se zvukem, konkrétně takové praskání ve sluchátkách/reprákách. Prostě ať koukám na video, poslouchám hudbu atd. tak mi sem tak přeskakuje zvuk, jak když hýbete s konektorem... Prostě tak nějak to praská. Zkoušel jsem dvoje sluchátka i repráky a u všech stejný. Zkoušel jsem je zapojit i do předního panelu. Nic nepomáhá, všude jsou jen rady, ať zkontroluji připojení. Ovladače zvuku mám aktuální. Externí zvukovou kartu nemám. Mám to zapojené přímo do MB.

Nějaké nápady, čím to je? Jestli je nějaký problém v té desce, pomohlo by, kdybych si koupil externí zvukovku nebo sluchátka na USB?

Předem díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

zkus si stahnout treba ubuntu live a nabootovat do nej, a z neho neco zkusit pustit za zvuk, jestli i tam to bude blbnout tak ti asi odesla zvukovka, pokud na samostatnejch bednach a sluchatkach kdyz je prdnes do mp3 nebo do mobilu nic nepraska.

resp asi muzes tam mit nejaky IRQ ruseni s jinejma komponentama, ale pokud to predim nedelalo,tys nic nepridaval za hardware tak to imho bude zvukovkou nebo zprznenejma ovladacema[a to odzkousis v tom Ubuntu treba]

Upraveno uživatelem Barthezz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu