Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě PS3ky.


yeyeaah

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Zdravim,

chci si zakoupit PS3ku, konkrétně. Půjde na téhle verzi warez GTA 5? Jestli jo, jak to zprovozním? Předem děkuji za odpověď. Díky

jestli chceš warez jdi do xboxu spíš

Půjde (12gb stačí),koupíš(máš prachy na konzoli,tak proč by ne na hru),nemáš zač.

jak by nahrál cfw na superslim? a jak vůbec by nahrál na 12 GB paměť hru co má přes 17GB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Protože flashlý PS3 se téměř nedá sehnat a je na to potřeba starší verze FW, kterou má jen málokdo. U Xboxu na verzi FW (v našem případě Dashboardu) téměř nezáleží.

U Xboxu se shodou okolnosti tomu take rika dashboard :]..

kazdopadne..Xbox je podstatne lepsi v tom, ze mas mnohem vice moznosti co se "flashe" tyce..muzes budto si nechat udelat softwarovy flash (nedoporucuji:] ), ktery je sice levnejsi, ale v budoucnu hodne hodne hodne problemu a vice investici..

Popripade si muzes poridit RGH (hardwarovy flash), ktery je mnohem mnohem lepsi v dnesni dobe uz jen kvuli tomu, ze muzes hrat jak pres internet "origo", tak i neorigo hry..s nejakyma updatama vubec lide nemaji problemy atd. Problem je jediny a to to, ze jsou drazsi. Ovsem pokud koupis bazarovy X360slim s RGH, tak si myslim, ze jdou uz sehnat okolo 5ti tisic (neli treba nahodou i min).

PS3 si porid v pripad,ze ti nebude vadit jednou za cas KOUPIT nejakou hru, popripade kdyz ti to bude vadit ale budes chtit hrat zadarmo pres internet :]..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Špatně jsi mě pochopil, myslel jsem tím právě u nás - hráčů na xboxu (v našem případě - v případě Xbox hráčů). U PSka se tomu dashboard neříká.

Ještě k tomu flashi a RGH, jak říká pink piggy: To, co říkáš, není pravda, flash už pravděpodobně jiný (až do konce Xbox 360 éry) nebude, než LT+ 3.0 a LTU, takže to, že "bude v budoucnu hodně hodně problémů a více investicí" je absolutní nesmysl. Jediná věc, do které budeš muset investovat, jsou maximálně DVDčka. Co se RGH týče, hlavní problém je tam taky to, že nemáš přístup na Live (žádnej multiplayer apod.). Hráči to řeší programy jako XBConnect nebo XLinkKAI, ale na těch je tak málo hráčů, že to ani nestojí za řeč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

spenat..jo tak to sry, to jsem te spatne pochopil..

jinak k LT, mam zato, ze tam jsou prave problemy jako driv s flashema (kdy si musel reflashovat, jinak ti vice mene zadne novejsi hry nechodili, ale je fakt, ze to nevim 100% jiste protoze od xboxu jsem odesel cca pred rokem a pul..)..

Kazdopadne s RGH a hranim live take nemas uplne tak pravdu (castecne ano, protoze CISTE s RGH hrat na live nemuzes), ale da se tam jeste hodit dual nand (pokud vim, nebo uz ani ten nejde? :])

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Jo, před rokem a půl tomu tak bylo, ale s LT+ 3.0/LTU už žádné problémy nejsou, reflash není potřeba (a jak jsem říkal - pravděpodobně nebude ani v budoucnu potřeba) a všechno jede naprosto bez problémů. Pokud máš starší LT+, budeš problémy se spuštěním nových her, to ano.

A samozřejmě, že s Dual Nand je možné chodit na Live, ale my jsme se bavili čistě o RGH, navíc Dual Nand Xbox téměř neseženeš (ale je fakt, že pár lidí tady na fóru Dual Nand nabízí, ale ne Xbox v celku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu