Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation 3 superslim, nebo jaké?


LeoshMX

Otázka

Zdravím, chtěl bych si koupit PS3 uplně nové (u bazarových se může brzy objevit YLOD) a chtěl jsem superslim protože bylo nejlevnější, stojí 4 000 Kč Pak jsem ale našel, že superslim nejde flashovat a že jde jen fat a slim. Díval jsem se po novém slimku ale žádné jsem nenašel. Nevíte někdo o nějakém slimku max. do 5 000 Kč? Nebo jestli/jak flashnout superslim? Na ps3hax.net jsem našel, že už jsou flashe na 4.46, Habib a Rogero. To by tam nešlo? Díky.

P.S. fórum a hodně i ang. stránek jsem projížděl, PSko chci z česka.

P.S.2 xhnus 360 taky nechci, má to hnusný controller a celkově se mi nelíbí, hlavně ten live.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

YLOD sa objavoval len na niektorych FAT ked sa prehrialy ale slimka a superslimka su už v pohode.Myslim že flash superslimu je drahy alebo sa vôbec neda urobit no neviem.

Mam obidve konzole a musim povedat že Xbox ma ovela pohodlneši a celkovo kvalitnejši ovladač a jedine čo mi vadi je hluk mechaniky a platenie online ktore bude tiež na psku.Hovorit Xboxu že je xhnus je dost haterske vzhladom na to ake maš proti nemu negativa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Fakt? Někde jsem četl že to YLOD bývá všude, dokonce mi to i pár kámošů říkalo.

To s tím Xkem jsem možná opravdu přehnal (omlouvám se všem Xkařům, to je můj osobní názor) ale mě se prostě nelíbí jak je ten jeden analog nahoře a druhý dole, pak to předplatné na live, ten design a časté RROD (kámošká má xko, dostala RROD a po reklamaci asi za 3 měsíce další.. Má i PS3 fat a taky se ji o hodně víc líbí PSko), a hlavně ta blu-ray, jelikož třeba GTA V je na 2 DVD a mám pár BD filmů a nemám je kde přehrát.

díky za informaci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Xbox sa flashuje ovela lahšie.Ja som mal xbox z bazaru ešte prveho xenona a dostal RROD.RROD sa už objavuje len na starych konzolach kedže nove slimka ako xbox tak PS maju ochranu proti prehriehratiu.To že je jeden analog hore a druhy dole je moc pohodlne a pri PS sa mi často stava že sa mi sklzne palec z toho analogu.Treba si o tom niečo prečitat.PS z inzeratu je to iste čo kupiš v obchode akorat to niekoho prešlo tak to predal dalej.GTA V je na jednom blu-ray pre PS3 a na dvoch DVD u xboxu a u obidvoch je povinna inštalacia 8GB.Chcel som si PSko dat flashnut ale flasher nebral cech3xxx takže si hry budem kupovat ale xbox dam velmi pravdepodobne flashnut.GTA V si samozrejme kupim na PS3 ale teraz mi na monitore nejak vypadava obraz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Xbox vím že se jen přehraje FW mechaniky (nebo se zase pletu? :D ) já hrál u té kámošky na xboxu a na PSku a na PSku se mi hrálo líp.

U toho bazarového zase není 100% jistota že to není třeba 2 roky staré, to už by mohlo být náchylnější na pokažení. Chce to mít pořádnou jistotu že je pravda to co říká prodávající

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu